Actualitat RSS

Aliança estratègica entre Unión Suiza i El Corte Inglés amb la creació d’un nou espai d’alta joieria i rellotgeria al centre de Plaça Catalunya

23 desembre, 2016

Via Collection de Misui / Misui

El centre de El Corte Inglés de Plaça Catalunya, un dels més emblemàtics i de referència dels grans magatzems, acaba d’inaugurar un nou espai d’alta joieria i rellotgeria de 300 m2, al que s’accedeix des del carrer Fontanella, després d’un gran aparador.

Un nou espai, ampli i diàfan, al que se li ha volgut donar un aire modern i elegant, amb un mobiliari en el que  predominen els metalls i els miralls i en els que s’exposen les col·leccions de diferents marques d’alta joieria i rellotgeria. Una proposta global i coherent per al consumidor, amb un mateix disseny per a totes les marques, tot i la personalització de cada espai amb elements propis de la identitat de cada marca.

Una projecte innovador que respon a l’aliança estratègica de la firma de joieria catalana Unión Suiza amb els grans magatzems El Corte Inglés, en forma de joint venture, per al disseny i la gestió d’aquest espai d’alta joieria i rellotgeria. Una societat conjunta (LECIUS, S.L.), participada al 50% per les dues parts, en la que Unión Suiza –empresa especialitzada en el sector i amb 175 anys d’història- n’assumeix la seva direcció i que respon a la voluntat de El Corte Inglés d’elevar la oferta de joieria i rellotgeria al centre de Plaça Catalunya.

Un iniciativa que ha comptat amb una inversió de un milió d’euros i en la que actualment hi participa un equip de 15 professionals, entre administració i ventes.

La família Vendrell, propietària d’Unión Suiza, afirma: “aquest projecte ens ha plantejat la oportunitat d’aportar el nostre coneixement i visió sobre l’alta joieria i rellotgeria al segle XXI a un espai únic i de la mà de El Corte Inglés, que és el màxim referent al nostre país en l’àmbit de la distribució”. I afegeix: “estem convençuts que amb el treball conjunt de les dues parts, aquesta proposta compta amb un gran potencial d’èxit i pot convertir-se en referent de com gestionar l’alta joieria i rellotgeria a uns grans magatzems”.

Serveis de Barcelona és moda

Botiga a Internet

Una solució per crear i gestionar de forma àgil i flexible la teva botiga online.

[llegir més...]

Suport a l’emprenedoria

Ets una persona emprenedora? Estàs pensant en crear la teva empresa?

[llegir més...]

Client Misteriós

Avalua el nivell d'atenció, tracte i presència que ofereix el personal de venda del teu comerç o servei als clients.   Utilitzat per empreses i companyies capdavanteres

[llegir més...]