Actualitat RSS

Armand Basi i By Basi reforçaran la seva presència a l’Àsia amb 10 botigues més

4 juny, 2010

By Basi / Basi

El compte de resultats és la millor manera de comprovar si aquest era el moment adequat per a una expansió internacional potent i per rellançar una nova firma. En el cas d’Armand Basi, els números confirmen l’encert de la seva decisió.

Apostar per una nova línia, By Basi, i per una forta expansió al mercat asiàtic en plena crisi econòmica sembla, a primer cop d’ull, una aposta valenta, però arriscada. Tot i això, i lluny de l’immobilisme que pot afectar l’estratègia empresarial d’algunes firmes de moda, Armand Basi té clar que aquest és el millor moment per endegar noves estratègies. “Si les coses van bé, es confirma que era un bon moment per fer nous projectes. I a nosaltres ens van bé”, explica el director d’Armand Basi, Chisco García. El responsable de la veterana firma catalana de moda està molt satisfet amb els resultats obtinguts amb les dues primeres col·leccions de By Basi. A més,és mostra il·lusionat amb el projecte d’obertura de deu establiments a la Xina el 2010. El procés d’expansió, que inclou ciutats com Xangai i Hong Kong, es durà a terme amb socis locals. També l’Aràbia Saudita representa un gran atractiu per a Armand Basi. Per això, la seva jove firma, By Basi, hi estarà present el proper mes de juliol amb un establiment exclusiu a Gidda, una de les ciutats més importants i que es troba a l’oest del país.

Futur més jove

By Basi és la nova aposta de l’empresa per arribar a un públic molt diferent al qual es dirigia fins ara: adolescents i, fins i tot, pre-adolescents són, segons la firma, l’objectiu de les col·leccions fresques, divertides i originals de la casa catalana. No pretèn distingir-se per l’exclusivitat dels dissenys –signats per antics creadors de renom de la casa com Markus Lupfer o Josep Abril– que es presentaven a les passarel·les internacionals, sinó que ara By Basi vol competir en una franja molt similar a la de Zara i Mango. Tot i això, García puntualitza: “El segell de marca i qualitat que sempre ha distingit les creacions d’aquesta empresa són el nostre principal tret diferenciador respecte de la competència.” Actualment, la firma ja disposa d’una botiga pròpia situada al carrer Balmes de Barcelona. Una ubicació que, malgrat no ser al centre neuràlgic del comerç de la ciutat, ha permès que l’empresa obri la seva pròpia flagship store i mostri l’estil informal, jove i alegre amb el qual s’identifica.

Sens dubte, By Basi és “un tipus de producte radicalment diferent” del que formen les col·leccions d’Armand Basi. Aquestes últimes parteixen d’una línia molt més sofisticada per la qual l’empresa continua apostant fort, després de la seva retirada de les passarel·les de Londres i París. “En aquests moments, tothom ha deixat de desfilar, no som un cas estrany. Però això no vol dir que hi hagi hagut un replegament de les inversions per Armand Basi”, explica el seu director. Chisco García es va incorporar a Armand Basi el 2005, procedent d’Inditex, per capitanejar la nova estratègia de Basi. Un projecte que passava per reforçar al màxim el seu perfil internacional amb col·leccions trencadores. L’aposta ara és una altra, però el resultat, segons els seus impulsors,de moment és “molt bo”.

Serveis de Barcelona és moda

Botiga a Internet

Una solució per crear i gestionar de forma àgil i flexible la teva botiga online.

[llegir més...]

Suport a l’emprenedoria

Ets una persona emprenedora? Estàs pensant en crear la teva empresa?

[llegir més...]

Client Misteriós

Avalua el nivell d'atenció, tracte i presència que ofereix el personal de venda del teu comerç o servei als clients.   Utilitzat per empreses i companyies capdavanteres

[llegir més...]