Actualitat RSS

Augmenta el públic professional a la 2a edició de la fira BSTIM

16 març, 2016

Fira tèxtil BSTIM al recinte de l'Escorxador d'Igualada / BSTIM

El recinte de l’Escorxador d’Igualada  va acollir durant els passats 24 i 25 de febrer la segona edició de la fira de producció tèxtil BSTIM (Best Solutions in Textile Manufacturing). Una iniciativa organitzada per Fira d’Igualada i l’agrupació tèxtil FAGEPI amb el suport de l’Ajuntament d’Igualada, per donar resposta a les necessitats d’aprovisionament en proximitat de peça acabada de marques i distribuïdors de moda.

Un cop acabada la 2a edició, l’organització va fer un primer balanç molt positiu, en el que va posar en relleu, que tot i que s’havia mantingut el nombre total de visitants, 1.400 persones, s’havia vist reduït el nombre d’estudiants i incrementat en un 25 % el nombre de representants de marques, com Stradivarius, Massimo Dutti, Oysho, Bershka o Uterqüe del Grup Inditex, El Corte Inglés o Nice Things, entre altres.

Els expositors, principalment productors catalans i alguns d’altres punts de l’Estat, van destacar l’alt nivell del perfil dels visitants, que van assistir a BSTIM amb objectius molts concrets i intenció real de compra. Tot i que des de l’organització encara no s’ha pogut fer un balanç econòmic de la fira, al finalitzar la segona edició es calculava que s’havien realitzat al voltant de 2.500 contactes comercials i es preveia que d’aquests contactes un bon nombre es convertirien en comandes en ferm durant les properes setmanes.

Una de les novetats més exitoses de la fira va ser l’espai “Fresh Fashion”, amb el que els organitzadors van voler posar èmfasi en un dels grans avantatges de la producció de proximitat, la rapidesa en els terminis d’entrega, així com en la possibilitat de fer col·leccions petites o mitjanes en funció de la demanda dels consumidors. Un punt de trobada creat per posar en contacte matèria prima, productors i compradors, per a facilitar el tràmit de comandes ultràpides.

En el marc de la fira també va tenir lloc la conferència “Tendències globals que impulsen la transformació de la indústria tèxtil-confecció europea” a càrrec de l’economista Luz Walter, que va dibuixar les grans tendències de canvi del sector posant l’èmfasi en aspectes com la sostenibilitat, la digitalització, la personalització del producte i la tecnologia.

Serveis de Barcelona és moda

Botiga a Internet

Una solució per crear i gestionar de forma àgil i flexible la teva botiga online.

[llegir més...]

Suport a l’emprenedoria

Ets una persona emprenedora? Estàs pensant en crear la teva empresa?

[llegir més...]

Client Misteriós

Avalua el nivell d'atenció, tracte i presència que ofereix el personal de venda del teu comerç o servei als clients.   Utilitzat per empreses i companyies capdavanteres

[llegir més...]