Actualitat RSS

Banyadors per a la propera primavera-estiu 2018 al 080 Barcelona Fashion

24 juliol, 2017

Desfilada de Guillermina Baeza primavera-estiu 2018 / 080 Barcelona Fashion

Entre el 26 i el 30 de juny va tenir lloc la 20a edició del 080 Barcelona Fashion al Recinte Modernista de Sant Pau.

Una edició en la que van desfilar 37 firmes i dissenyadors per presentar les seves propostes per a la temporada primavera-estiu 2018 i tardor-hivern 2017, en el marc de la tendència See Now, Buy Now.

Cinc desfilades (BCN Brand, Como un pez en el agua, Guillermina Baeza, Punto Blanco i Red Point) que ens van avançar les propostes de bany que es veuran la propera primavera-estiu als aparadors de la ciutat .

 

BCN Brand

Marca inspirada en Barcelona, que va presentar la col·lecció Emotion, centrada en l’emoció que els provoca la ciutat i que també volen provocar els demés. Estampats que evoquen la ciutat, en colors vius i estiuencs com el verd, el blau, el groc i el vermell.

 

Como un pez en el agua

Amb la seva col·lecció To beach or not to beach, Como un pez en el agua va presentar una proposta que desdibuixa els límits de les peces creades per portar-se o no a la platja. Amb el cotó com a protagonista, proposen peces divertides i versàtils que inclouen mallots amb volants, divertits tops d’estil mexicà o suggeridors bralettes de denim.

 

Guillermina Baeza

Camino hacia el sol ens parla d’un viatge a una platja verge de sorra blanca, del sol i la naturalesa. Inspiració que en les peces de Guillermina Baeza es transforma en estampats tropicals, geomètrics i lineals difuminats; així com amb teixits delicats com l’ant, el tul streach o el piqué.

 

Punto Blanco

La marca de roba interior Punto Blanco va presentar la seva col·lecció d’aquawear, Naughty SS 18, inspirada en els anys 90. D’estil urbà i modern, predominen els colors bàsics i frescos, els blocs de colors i els estampats tropicals.

 

Red Point

Amb el títol, Mediterrani, unió de cultures, Red Point ens explica com han influenciat a la dona les distintes civilitzacions que han poblat les diferents illes a través de la història. Una col·lecció en la que predominen els estampats tropicals, els volants i els colors vius i terrosos.

Serveis de Barcelona és moda

Botiga a Internet

Una solució per crear i gestionar de forma àgil i flexible la teva botiga online.

[llegir més...]

Suport a l’emprenedoria

Ets una persona emprenedora? Estàs pensant en crear la teva empresa?

[llegir més...]

Client Misteriós

Avalua el nivell d'atenció, tracte i presència que ofereix el personal de venda del teu comerç o servei als clients.   Utilitzat per empreses i companyies capdavanteres

[llegir més...]