Actualitat RSS

Bread & Butter manté l’edició de gener a Berlín

26 agost, 2014

Bread&Butter. Carnaval do Brasil. Summer 2014 / breadandbutter.com (Nils Krüger)

Després que el passat mes de juliol s’anunciés la celebració de l’edició de gener de Bread&Butter a Barcelona -com una ciutat més del que formaria el Gran Slam de la fira, juntament amb Berlín y Seül-, s’ha comunicat que finalment es mantindrà la celebració de l’esdeveniment a l’antic aeroport de Berlín-Tempelhof, entre el 19 i el 21 de gener de 2015.

Segons Karl-Heinz Müller: “A nombroses converses amb els que prenen les decisions al nostre sector ha quedat clar que, amb l’actual situació del mercat, prefereixen que es mantingui el format establert, tot i l’atractiu i les possibilitats del nou. De moment, la majoria d’expositors tenen com a prioritat el sanejat i fiable mercat alemany”.

Davant d’aquest gir inesperat, queda la incertesa si es celebrarà una propera edició a Barcelona, si serà un esdeveniment addicional al de Berlín o si tindrà lloc durant l’edició d’estiu, ja que Müller va manifestar a la presentació del passat juliol que potser ho considerava més convenient. Al marge d’aquestes incerteses, amb l’alternança de ciutats, Bread&Butter pretenia millorar la presència de les firmes del sud d’Europa a la fira, oferir una nova oferta de producte a les botigues d’Alemanya i el nord d’Europa i possibilitar la introducció de les marques del nord als mercats del sud. Tot i els últims canvis, es manté la presentació de l’edició asiàtica del Bread&Butter a Seül el 12 de setembre, amb vistes a celebrar la nova edició al setembre de 2015.

Serveis de Barcelona és moda

Botiga a Internet

Una solució per crear i gestionar de forma àgil i flexible la teva botiga online.

[llegir més...]

Suport a l’emprenedoria

Ets una persona emprenedora? Estàs pensant en crear la teva empresa?

[llegir més...]

Client Misteriós

Avalua el nivell d'atenció, tracte i presència que ofereix el personal de venda del teu comerç o servei als clients.   Utilitzat per empreses i companyies capdavanteres

[llegir més...]