Actualitat RSS

Bread&Butter torna a Barcelona

22 juliol, 2014

Karl-Heinz Müller, president i fundador del Bread & Butter

Després de celebrar-se  onze edicions del Bread&Butter al aeroport Tempelhof de Berlin, la fira de moda urbana torna a Barcelona, del 8 al 10 de gener de 2015, a les instal·lacions de Fira de Barcelona i amb el lema “Always the sun”. Karl-Heinz Müller, president i fundador del Bread&Butter, ha explicat que “iniciem un nou concepte” i que tenen la intenció de celebrar el saló a diferents capitals, ja que “volem ser una fira internacional”.

De moment, Müller, ja ha avançat tres de les quatre ciutats que formaran el Grand Slam de Bread&Butter: Barcelona, Berlin i Seul; i ha explicat que “hem escollit tres de les més importants ciutats del món en cultura jove, street i urbanwear. Encara falta una ciutat per completar el Gran Slam”. Tot i que encara no s’ha confirmat la quarta localització, si que s’ha deixat entreveure que possiblement serà al continent americà.

Pel que fa a l’edició d’hivern, s’ocuparan gairebé 100.000 m2 de les instal·lacions de Fira de Barcelona i serà la primera fira del calendari internacional, pel que s’espera que acudeixin visitants de tot el món a la cerca d’un primer contacte amb les col·leccions de marques i dissenyadors. Segons Müller, “estem molt contents de tornar a Barcelona, i ho hem fet perquè els nostres expositors ens ho demanaven”. Pel que fa a l’edició d’estiu, es continuarà celebrant a Berlin, tot i que encara no es disposa de les dates exactes.  Seul, serà la nova localització del Gran Slam, on es celebrarà l’edició de tardor, entre el 3 i el 5 de setembre.

A la presentació del nou concepte de Bread&Butter Barcelona, al pavelló Mies van der Rohe de la ciutat, van acompanyar a Karl-Heinz Müller, l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, el consell d’Empresa i Ocupació de la Generalitat, Felip Puig i el director general de Fira Barcelona, Agustí Cordón. L’alcalde Trias va manifestar estar “orgullós de tenir aquest gran esdeveniment de moda de tornada a Barcelona. És un gran recolzament per al nostre comerç i per a la reputació de la ciutat”. D’altra banda, i segons el conseller, “la B&B permetrà seguir apostant per la reindustrialització de l’economia i projectar-nos al món” i ha afegit que iniciem “una nova etapa que ens permetrà consolidar-nos com una de les capitals més atractives de la moda al món i alhora tindrà un efecte tractor” pel sector tèxtil català.

Serveis de Barcelona és moda

Botiga a Internet

Una solució per crear i gestionar de forma àgil i flexible la teva botiga online.

[llegir més...]

Suport a l’emprenedoria

Ets una persona emprenedora? Estàs pensant en crear la teva empresa?

[llegir més...]

Client Misteriós

Avalua el nivell d'atenció, tracte i presència que ofereix el personal de venda del teu comerç o servei als clients.   Utilitzat per empreses i companyies capdavanteres

[llegir més...]