Actualitat RSS

Colour Community presenta MULTIPLE, tendències tardor-hivern 2020-21

3 maig, 2019

MULTIPLE. Tendències tardor-hivern 2020-21. Gamma 1: ON / Colour Community

El passat 19 de març, Colour Community, el projecte compartit per un grup de professionals de diferents disciplines creatives, que investiguen sobre el color i la matèria, van presentar MULTIPLE, una previsió de tendències i inspiració per a la tardor-hivern 2020-21.

Una proposta de tendències cromàtiques, que sota el concepte MULTIPLE, fa referència al procés de canvi, moviment i evolució que experimenten les societats al llarg del temps. Més concretament, i pel que fa a la temporada tardor-hivern 2020-21, a la multiplicitat de realitats que existeixen, amb la creació de mons virtuals i escenaris digitals.

Un concepte que es desenvolupa en 4 gammes cromàtiques, amb aplicacions específiques per al món del tèxtil, el disseny de producte, l’arquitectura i l’automoció, gràcies a les diferents visions que aporten els participants en el procés d’anàlisi de la comunitat. Un grup creixent de persones, en el que hi ha 3 fixes, la base fundacional, representada per: Eva Muñoz, dissenyadora especialitzada a Color & Trim, Pere Ortega, arquitecte a Saetaestudi i Rosa Pujol, Textil & Colour Stylist.

 

A continuació es detallen les 4 gammes cromàtiques i les tendències tèxtils:

ON

És una gamma dinàmica, que ens invita a posar-nos en moviment per explorar, experimentar, investigar i dissenyar.

Les il·limitades possibilitats dels nous materials i productes tècnics estan creant el llenguatge del disseny del futur.

La biociència serà el pròxim conductor del disseny. Canviant moltes de les regles que seguim actualment.

Les harmonies d’aquesta gamma estan relacionades amb allò què és digital, bell i amb la intel·ligència artificial.

Textil Trends: Color 1 Dynamic blue, Color 2 Tech brick, Color 3 Blau Device, Color 4 Gris pragmàtic, Color 5 Sofre groc, Color 6 Taronja incandescent, Color 7 Silicona perlada, Color 8 Verd deshidratat

 

INSIDE

La gamma cromàtica INSIDE proposa un treball basat en la densitat, allò ben fet i la destresa acumulada a través del coneixement humà.

La RE+interpretació de realitats passades és el seu objecte de treball principal i pretén crear teixits amb una ambició completament contemporània.

Al utilitzar-se, els tons es combinen de manera inusual amb el conjunt global creant barreges extremadament innovadores entre matèria i color.

Aquesta gamma permet jugar amb ambients exagerats, casi teatrals, exòtics i misteriosos. Extravagàncies divertides.

Textil Trends: Color 9 Merlot intens, Color 10 Ambre irreal, Color 11 Turmalina irresistible, Color 12 Fusta calenta, Color 13 Beix universal, Color 14 Orquídia extravagant, Color 15 Verd teatral

 

BALANCED

Aquesta gamma proposa un futur coherent amb la vida del planeta. Els colors que proposa connecten amb un equilibri basat en la sostenibilitat real, inevitable i lògica.

En un context d’ecologia hiperresponsable i d’economia circular de cero residus en tot el procés de creació; tot ha de ser fàcilment reciclable i responsable amb el medi ambient.

Colors delicats i tendres en contrast amb colors de la naturalesa, fustes fosques i colors minerals. Una harmonia de colores que algunes vegades poden arribar a tons immaterials, de claredats boiroses, i llums artificials.

Aquesta gamma és perfecte per una artesania exquisida en el seu estadi més raw… connectat amb un folk modest i autèntic.

Textil Trends: Color 16 Rosa carnal, Color 17 Lila sofisticat, Color 18 Pols mineral, Color 19 Teka marró, Color 20 Cedre verd, Color 21 Tender neutral, Color 22 Pigment blau

 

METRONOME

La proposta cromàtica d’aquesta gamma està pautada pel temps, el ritme i una potent personalitat.

Quan es creen harmonies entre ells es poden aconseguir efectes dispars i contrapunts visuals.

És una gamma amb un caràcter jove i urbà. Un colorit que serveix per a un outdoor ciutat.

Les ciutats s’omplen de diferents tribus que habiten les metròpolis del demà i utilitzen la seva indumentària com a forma d’expressió. Ciutats que omplen els seus carrers amb gent molt dispar on els uniformes ja no defineixen una professió sinó idearis i reivindicacions.

Textil Trends: Color 23 Reflex plata, Color 24 City soft, Color 25 Metròpoli blava, Color 26 Gris setinat, Color 27 Chispa urbana, Color 28 Cru universal, Color 29 Verd amistós, Color 30 Denim fusión

 

Per a més informació consulta la página web de Colour Community.

Serveis de Barcelona és moda

Botiga a Internet

Una solució per crear i gestionar de forma àgil i flexible la teva botiga online.

[llegir més...]

Suport a l’emprenedoria

Ets una persona emprenedora? Estàs pensant en crear la teva empresa?

[llegir més...]

Client Misteriós

Avalua el nivell d'atenció, tracte i presència que ofereix el personal de venda del teu comerç o servei als clients.   Utilitzat per empreses i companyies capdavanteres

[llegir més...]