Actualitat RSS

Cóndor, la històrica firma de mitjons i leotards compleix 120 anys

29 maig, 2018

Cóndor celebra el seu 120 aniversari / Cóndor

Aquest 2018, Cóndor, la històrica firma de mitjons i leotards, que actualment també fabrica i comercialitza banyadors, peces de punt i complements, celebra el seu 120 aniversari.

Fundada el 1898 a Arenys de Mar, la firma segueix produint el 90% de la seva producció a la fàbrica original situada al centre de la localitat, amb un equip de 220 persones. Pel que fa a la resta de la producció, s’externalitza a tallers propers de la zona.

Amb una facturació de gairebé 18M€, Cóndor és una empresa internacional, que distribueix a més de 40 països, a través de botigues pròpies, franquícies, grans magatzems i botigues multimarca, representant els mercats exteriors un 30% de la facturació.

Segons Roser Ramos, directora general de l’empresa, “Cóndor és una empresa industrial i PIME de les que queden poques a Espanya. El nostre secret per estar aquí després de 120 anys no és fruit de la sort”.

Amb motiu del 120 aniversari de la firma, Roser Ramos comparteix algunes reflexions sobre la gestió del negoci, el procés de fabricació, l’equip humà i les apostes de futur:

“Tenir una fàbrica, sí és tenir un avantatge…. on molts pensen que és un retrocés. És tenir un negoci que fa ús de les seves capacitats productives segons li convingui. La bona gestió i el resultat final ens diu que tenim raó, que funciona, que donem molta ocupació i se’ns reconeix a tot el món. Controlem les nostres produccions, els nostres estocs i, sobretot, la qualitat, que en el nostre cas és molt exigent i fem que l’empresa sigui viable.”

“Aconseguim una excel·lent rendibilitat del treball, gràcies al nostres experts enginyers i la inversió continuada en maquinària. Talent, també a la resta d’àrees funcionals de l’empresa, amb equips de persones amb molta experiència i edat que treballen amb persones joves, amb noves idees i ritmes de treball diferents; la barreja dels ritmes i experiències no ens fa por perquè el resultat és molt bo.”

“Cuidem els nostres clients i posem al seu abast “eines per fer negoci”. Volem que les aprofitin perquè de la seva continuïtat, en dependrà la nostra.”

“(…) és possible seguir sent industrial en el tèxtil, sobreviure a totes les agressions que pateix el sector, i ser una marcar referent, no només en el nostre país, sinó en tots els continents, treballant amb tota l’experiència d’aquests 120 anys, però amb la tecnologia, la comercialització i la comunicació de la manera més actual.”

Serveis de Barcelona és moda

Botiga a Internet

Una solució per crear i gestionar de forma àgil i flexible la teva botiga online.

[llegir més...]

Suport a l’emprenedoria

Ets una persona emprenedora? Estàs pensant en crear la teva empresa?

[llegir més...]

Client Misteriós

Avalua el nivell d'atenció, tracte i presència que ofereix el personal de venda del teu comerç o servei als clients.   Utilitzat per empreses i companyies capdavanteres

[llegir més...]