Actualitat RSS

Desigual inicia la venda en línea per Europa

13 setembre, 2010

La col·lecció Happy omple les botigues de Desigual aquesta temporada tardor hivern 2010/2011.

La companyia catalana Desigual s’uneix, a finals de setembre, a les marques que enguany han obert un canal de venda per Internet. 

Ningú no vol perdre el tren del comerç en línia. Sembla que aquest 2010 serà recordat pel fet que són moltes les marques del sector de la moda que han obert o obriran la seva botiga virtual. L’última en apuntar-se al nou model de canal de venda ha estat Desigual. Els seus responsables, que porten més de sis mesos treballant per enllestir el projecte, asseguren que la botiga en línia neix, en part, com a resultat de les demandes dels consumidors de la firma. “Posem en marxa el canal per donar una millor atenció als nostres clients i respondre a les múltiples sol·licituds rebudes”, expliquen des de Desigual.

Inicialment, la botiga en línia serà operativa només en cinc països d’Europa: Espanya, Alemanya, França, Anglaterra i Holanda. Tot i això, i sent fidels a la filosofia d’aquesta empresa que no para d’endegar nous projectes, la resta del mercat europeu no es farà esperar. Així, doncs, pel 2011 ja està previst que el canal de venda virtual operi en nous països del continent, però també d’altres parts del món. “L’única col·lecció que no estarà disponible en línia serà la infantil. Totes les altres col·leccions actuals ¿dona, home i accessoris¿ s’hi podran adquirir”, expliquen des de la companyia.

França clau

A banda d’aquest projecte que veurà la llum en breu, Desigual també està en plena expansió en el mercat francès. “A mig termini, el nostre objectiu es duplicar les botigues pròpies a França i arribar als 20 establiments. A més també volem incrementar un 17% la facturació total en aquell país, fins a arribar a prop de 80 milions d’euros”, apunta l’empresa. Responent a aquest pla de treball, s’acaba d’obrir una botiga més a la cèntrica Rue de Rivoli de la capital francesa. Ja són 10 els establiments Desigual que hi ha a França, dels quals 6 són a París. Entre ells, la botiga insígnia de la marca ubicada al barri de l’Òpera. Una obertura que va significar una inversió de 2,5 milions d’euros i la creació de 40 nous llocs de treball.

Nova seu

Però, a banda de l’obertura de noves botigues, un dels projectes més emblemàtics de la firma és la construcció de la seva nova seu corporativa. El projecte, firmat per Ricardo Bofill, preveu un espai de més d’11.000 m2 i quedarà finalitzat el proper 2011. En el nou edifici, que estarà ubicat al costat de l’hotel W Barcelona, al passeig Joan de Borbó, hi treballaran unes 400 persones de la plantilla de Desigual de Barcelona, 120 de les quals són dissenyadors.

Desigual, que va néixer l’any 1984 i està dirigida pel seu fundador Thomas Meyer, actual president, i Manel Adell, conseller delegat, va tancar el 2009 amb una facturació de 300 milions d’euros, un 85% més que en l’exercici anterior. Pel 2010 té previst incrementar aquesta xifra fins a arribar als 450 milions d’euros i invertirà en total 80 milions en noves obertures.

Serveis de Barcelona és moda

Botiga a Internet

Una solució per crear i gestionar de forma àgil i flexible la teva botiga online.

[llegir més...]

Suport a l’emprenedoria

Ets una persona emprenedora? Estàs pensant en crear la teva empresa?

[llegir més...]

Client Misteriós

Avalua el nivell d'atenció, tracte i presència que ofereix el personal de venda del teu comerç o servei als clients.   Utilitzat per empreses i companyies capdavanteres

[llegir més...]