Actualitat RSS

Desigual presenta un avanç de la col·laboració amb Christian Lacroix

11 febrer, 2011

Desfilada de la col·lecció Dream... de Desigual per a la propera tardor-hivern 2011-2012

Dream… és el nom de la col·lecció que va presentar Desigual per a la propera tardor-hivern 2011-2012 el passat gener en un local situat al costat del Centre de Disseny de la firma. Una col·lecció inspirada en els somnis i amb la que Desigual va voler llançar un missatge de recolzament a tots els somiadors d’aquest món: viu la vida que vulguis viure, vés a per el que desitges, segueix endavant, supera’t i, sobre tot, somia. Un missatge que encaixa amb l’optimisme que desprèn la firma i amb el seu caràcter inconformista, passional, fresc i cosmopolita, que també es va deixar veure a la passarel·la amb missatges com be free!, be different o I want to be free.

Una desfilada que va anar acompanyada de novetats com el llançament de la nova línea underwear i l’avanç de 30 peces especials creades per l’equip creatiu de Desigual, juntament amb el dissenyador Christian Lacroix. Una col·laboració que només avança el que desvelarà la firma el proper estiu 2012 i que, segons paraules de l’Equip creatiu de Desigual, “es tracta d’unir els nostres cors, ments i creativitat en el treball conjunt. Aquesta primera exploració ens dirà tot el que podem aconseguir de bo, però ens agrada la idea abans de començar.”

Per a la propera tardor-hivern 2011-2012, Desigual proposa una col·lecció que, sense faltar al seu estil colorista, inclou línees folk i de nit per a elles, i college i denim per a ells, en combinació amb accessoris i complements que barregen pell, denim i xarol. La col·lecció que va presentar per als més petits també forma part d’aquest món dream…, que juga amb els somnis i que et fa somiar, amb peces en les que no hi falta el color ni la inspiració folk per a les nenes, i college per als nens.

Desigual, que inaugura nova botiga a San Francisco, va finalitzar el 2010 amb una presència al món de 200 botigues pròpies, 7.000 punts de venda multimarca i 1.700 córners a grans magatzems, superant els 430M€ de facturació.

Serveis de Barcelona és moda

Botiga a Internet

Una solució per crear i gestionar de forma àgil i flexible la teva botiga online.

[llegir més...]

Suport a l’emprenedoria

Ets una persona emprenedora? Estàs pensant en crear la teva empresa?

[llegir més...]

Client Misteriós

Avalua el nivell d'atenció, tracte i presència que ofereix el personal de venda del teu comerç o servei als clients.   Utilitzat per empreses i companyies capdavanteres

[llegir més...]