Actualitat RSS

Desigual, Santa Eulalia, yporqué, i Isabel Sauras, presidenta de Castañer, guardonats amb el V Premi “Barcelona és moda”

14 juliol, 2011

Premiats Premi "Barcelona és moda" 2011

Ahir a la nit la Cambra de Comerç de Barcelona va lliurar la 5a edició del Premi “Barcelona és moda”, en el transcurs d’una gala que va tenir lloc al Roca Barcelona Gallery de Barcelona. L’acte va reunir a una àmplia representació del món de la moda i el disseny, i cares conegudes de la societat civil barcelonesa. També hi va assistir el president de la Cambra, Miquel Valls i la segona tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona, Sònia Recasens, així com altres representants de les institucions públiques catalanes.

Durant la gala, que va estar conduïda per la model i presentadora Judit Mascó, acompanyada de l’actor Quim Gutiérrez, es van entregar els guardons a les 4 categories del premi. El Premi “Barcelona és moda” a l’empresa amb dimensió i expansió internacional va ser per Desigual; a l’empresa creativa, per yporqué; al professional, per Isabel Sauras, presidenta de Castañer; i a la iniciativa empresarial, per Santa Eulàlia.

El premi “Barcelona és moda” reconeix les empreses i els professionals de la moda que, gràcies a la seva dedicació, posicionen la capital catalana com a referent d’aquest sector. El premi consisteix en una beca de 6.000 euros per a cadascun dels guardonats, que poden bescanviar per serveis i accions de la Cambra de Comerç de Barcelona en l’àmbit de la formació i la internacionalització.

Aquesta iniciativa, des dels seus inicis, compta amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona que aposta decididament per promocionar un sector que a Catalunya agrupa més de 38.000 empreses, un 6,3% del total.

 

Serveis de Barcelona és moda

Botiga a Internet

Una solució per crear i gestionar de forma àgil i flexible la teva botiga online.

[llegir més...]

Suport a l’emprenedoria

Ets una persona emprenedora? Estàs pensant en crear la teva empresa?

[llegir més...]

Client Misteriós

Avalua el nivell d'atenció, tracte i presència que ofereix el personal de venda del teu comerç o servei als clients.   Utilitzat per empreses i companyies capdavanteres

[llegir més...]