Actualitat RSS

Els dissenyadors catalans desfilen per les passarel·les de setembre

28 setembre, 2010

Custo Barcelona

Setembre va ple de propostes de moda. Si fa uns dies eren Toni Francesc i Custo els que omplien la passarel·la de Nova York amb els seus dissenys per a la propera temporada, ara acaba de ser el torn de la Cibeles Madrid Fashion Week.

La capital de l’Estat ha viscut aquests dies l’anada i tornada dels dissenyadors catalans que fins l’últim moment treballaven en els retocs de les seves col·leccions. La posada en escena davant el públic de Cibeles Madrid Fashion Week s’ha convertit en una gran oportunitat per promocionar les col·leccions de les properes temporades, l’última ha estat la de primavera estiu 2011. És per això, que cada any se sumen més creadors al programa de la passarel·la. Enguany Ailanto, Lydia Delgado, Maria Escoté, Guillermina Baeza i TCN són només alguns dels molts dissenyadors catalans que no s’han volgut perdre la cita amb la passarel·la madrilenya. N’hi ha que en són incondicionals, com Lydia Delgado, qui ja fa molts anys que hi participa, o Sita Murt, que després d’unir-se a les desaparegudes Passarel·la Gaudí i Passarel·la de Barcelona, va marxar també a Cibeles. Abans de mostrar els seus treballs a Madrid, la dissenyadora d’Igualada va desfilar a finals d’agost per la Taipei in Style, una de les passarel·les amb més renom del continent asiàtic.

Serveis de Barcelona és moda

Botiga a Internet

Una solució per crear i gestionar de forma àgil i flexible la teva botiga online.

[llegir més...]

Suport a l’emprenedoria

Ets una persona emprenedora? Estàs pensant en crear la teva empresa?

[llegir més...]

Client Misteriós

Avalua el nivell d'atenció, tracte i presència que ofereix el personal de venda del teu comerç o servei als clients.   Utilitzat per empreses i companyies capdavanteres

[llegir més...]