Actualitat RSS

Èxit de visitants al Rec.0 Experimental Stores

27 juny, 2016

Rec.013 / Rec.0 Experimental Stores

Dissabte 4 de juny pel matí, a estones sol i altres núvol, algunes gotes i per endavant més de 80 marques i dissenyadors per visitar a les 51 pop up stores ubicades al barri del Rec d’Igualada, al sud del centre de la ciutat.

Una experiència lúdica i de shopping que es repeteix des de fa catorze edicions, dues vegades l’any, en aquest antic barri industrial de la ciutat, que anteriorment havia albergat adoberies de pell. Un entorn singular, que invita a recorre les diferents botigues temporals a la cerca d’estocs d’altres temporades amb descomptes especials de marques i dissenyadors tant diversos com Messcalino, Lacoste, Adidas, Loreak Mendian, Piu et Nau, yporqué, Antonio Miró, Mascaró&Pretty Ballerinas, Sita Murt, Txell Miras o Javier Simorra, entre moltes altres. Un esdeveniment al que assisteixen famílies, parelles i grups d’amics i que compta amb una oferta gastronòmica i cultural variada, que en aquesta edició va reunir més de 40 food trucks, concerts, sessions de DJ, presentacions de llibres i tallers infantils.

Un festival en el que remenar, triar i provar i en el que, segons la organització, han augmentat els assistents, sent ja el 80 % procedents de fora de Igualada. Tot i que encara estan pendents de tancar les dades definitives de visitants i vendes, tant l’organització com les marques participants asseguren haver superat les expectatives. Estarem atents a la propera edició del Rec.0 Experimental Stores, que es prepara per novembre.

Serveis de Barcelona és moda

Botiga a Internet

Una solució per crear i gestionar de forma àgil i flexible la teva botiga online.

[llegir més...]

Suport a l’emprenedoria

Ets una persona emprenedora? Estàs pensant en crear la teva empresa?

[llegir més...]

Client Misteriós

Avalua el nivell d'atenció, tracte i presència que ofereix el personal de venda del teu comerç o servei als clients.   Utilitzat per empreses i companyies capdavanteres

[llegir més...]