Actualitat RSS

Gran marató d’upcycling: ‘MODA-FAD Sustainable Challenge 2019’

25 octubre, 2019

2 dies intensius, 30 estudiants de disseny, 7 experts en moda i sostenibilitat, 150 kg de material tèxtil recuperat. Participa-hi! en la gran marató d’upcycling en moda!

 

MODA-FAD Sustainable Challenge 2019 pertany al Programa anual de MODA-FAD que en l’edició de 2019 aborda l’oportunitat de transformar residus tèxtils en nous productes de valor a través del disseny i la creativitat.

Comissariat per Makeo (Roberto Piqueras i Eme Rock) i en el marc de RE/-Barcelona Sustainable Fashion Global Event, durant els dies 29 i 30 de novembre, trenta estudiants de moda i d’altres disciplines del disseny, sota la direcció d’experts en les diferents àrees que intervenen en la indústria de la moda, treballaran en grups desenvolupant nous productes realitzats a partir de residus tèxtils aportats per Roba Amiga.

L’upcycling, el reciclatge de fibres, la dignificació del residu, la innovació, la responsabilitat, el disseny i la creativitat seran algunes de les etiquetes d’aquest exercici creatiu, que es desenvoluparà en un context d’aprenentatge no formal en el qual es motivarà el treball transversal, interdisciplinari, sota un paradigma amb perspectiva de gènere i amb la finalitat de fomentar aprenentatges sobre un disseny sostenible, impulsant un benefici social.

Aquest projecte s’adreça a estudiants de qualsevol disciplina vinculada a la indústria de la moda i el disseny: disseny gràfic, disseny de producte, publicitat, màrqueting, estilisme, patronatge, enginyeria tèxtil, visual, gestió, etc. Els participants comptaran amb tutors i experts reconeguts que els ajudaran a donar forma a les propostes a desenvolupar. Entre aquest consell d’experts hi trobarem noms com Krizia Robustella (disseny), Victor von Schwarz (patronatge), Fujifilm (fotografia de moda), Back to eco (mercat i sostenibilitat) i Robert Thompson (Materfad. Centre de materials)

Aquí trobareu les bases de la convocatòria, la qual restarà oberta fins al 25 d’octubre.

Participa en la gran marató d’upcycling en moda!

Serveis de Barcelona és moda

Botiga a Internet

Una solució per crear i gestionar de forma àgil i flexible la teva botiga online.

[llegir més...]

Suport a l’emprenedoria

Ets una persona emprenedora? Estàs pensant en crear la teva empresa?

[llegir més...]

Client Misteriós

Avalua el nivell d'atenció, tracte i presència que ofereix el personal de venda del teu comerç o servei als clients.   Utilitzat per empreses i companyies capdavanteres

[llegir més...]