Actualitat RSS

La propera edició del 080 Barcelona Fashion es celebrarà el mes de juny al Recinte Modernista de Sant Pau

28 febrer, 2018

Desfilada LOA by Lidia Aguilera T/H 2018/19 / 080 Barcelona Fashion

Pocs dies després que finalitzes la 21a edició del 080 Barcelona Fashion, que va tindre lloc del 29 de gener al 2 de febrer, es van anunciar les dates de la propera edició de la passarel·la, que es celebrarà del 25 al 29 de juny, novament al Recinte Modernista de Sant Pau.

A l’edició recentment finalitzada van participar 32 firmes i marques, que van presentar les seves col·leccions per a la propera tardor-hivern 2018/19. En elles, Agnés Sunyer, amt., Antonio Miró, Brain&Beast, Elena Estaun, E.S. Collection, Ester Ferrando, Jinksieminks, Jnorig, Krizia Robustella, Lebor Gabala, Little Creative Factory, Loa by Lidia Aguilera, Lola Casademunt, Mans Concept Menswear, Mietis, Miquel Suay, Miriam Ponsa, Naulover, Oscarleon, Pablo Erroz, Pilardelcampo, Punto Blanco, Sweet Matitos, Torras, Txell Miras, Verbena Atelier, Wom&Now i Ze Garcia; a excepció de Boboli, Escorpion Studio Barcelona i Custo Barcelona, que van tornar a apostar per desfilar amb les col·leccions ready to buy, per a la propera primavera-estiu.

En el marc de la passarel·la, també va tenir lloc, el 30 i 31 de gener, el 080 Barcelona Fashion Showrooom, la fira comercial organitzada pel 080 i el Clúster Català de la Moda (MODACC), que en aquesta 5a edició es va especialitzar en moda femenina per a un segment alt. Entre les 20 marques presents estaven amt., Escorpion Studio Barcelona, Ester Ferrando, Naulover, Sweet Matitos i Lola Casademunt, que també van desfilar a la passarel·la; a més a més de Sita Murt, Diktons, Teoh&Lea, Designers Society, TCN, Marta Huerta, Guitare, Divas, Anna Mora/Brunella, Magan Sportwear, Victoria Barrueco, i Ölend, que només van participar al showroom.

Pel que fa al negoci, el 080 Barcelona Fashion Showroom va tancar amb 150 interaccions comercials entre les marques de moda presents al showroom i compradors internacionals. Segons l’organització, la previsió és superar els 2 milions d’euros de volum de negoci que, de mitjana, han generat cadascuna de les anteriors quatre edicions.

El balanç de les marques participants ha estat molt positiu, ja que han pogut entrevistar-se amb operadors amb gran capacitat de decisió en compres internacionals. A més d’establir acords comercials, algunes marques han rebut propostes per participar en espais Pop-Up en grans department stores de països com Suècia i Estats Units.

L’últim dia de la passarel·la es van lliurar els guardons de la 21a edició del 080 Barcelona Fashion, en els que es van reconèixer ex aequo amb el Premi Nacional de la Generalitat de Catalunya 080 a la Millor Col·lecció, la proposta “Eclipse” de Brain & Beast i la col·lecció “Trendy Flock” de Krizia Robustella. El Premi Nacional al Disseny Emergent 080 by Desigual se’l va endur la col·lecció “Make America Great Again” de la firma Mans Concept Menswear i Naulover va ser guardonada amb el Premi 080 Modacc per la col·lecció “La Seducció”.

Pel que fa a la presència de públic, la 21a edició del 080 Barcelona Fashion va finalitzar amb l’assistència de 32.450 persones, entre públic de les desfilades, visitants de l’Open Area, mitjans de comunicació, bloggers, i compradors, xifra que representa un 5,7% més que a l’anterior edició.

Serveis de Barcelona és moda

Botiga a Internet

Una solució per crear i gestionar de forma àgil i flexible la teva botiga online.

[llegir més...]

Suport a l’emprenedoria

Ets una persona emprenedora? Estàs pensant en crear la teva empresa?

[llegir més...]

Client Misteriós

Avalua el nivell d'atenció, tracte i presència que ofereix el personal de venda del teu comerç o servei als clients.   Utilitzat per empreses i companyies capdavanteres

[llegir més...]