Actualitat RSS

LCI Barcelona, nou campus al barri de Sant Gervasi

22 octubre, 2015

Nou campus LCI Barcelona / David Cardelús / LCI Barcelona

La que coneixíem com l’Escola de Disseny Felicidad Duce, al 2013 es va integrar a la xarxa internacional LCI Education -amb seu a Canadà i 22 campus a 12 països dels 5 continents-, passant de ser una escola de moda a una escola de disseny.

D’aquesta unió ha sorgit el projecte del nou campus LCI Barcelona, de 2.700 metres quadrats, distribuïts en dos plantes i ubicat al carrer Balmes 209, al barri de Sant Gervasi. El campus és obra de l’estudi d’arquitectura Circular Studio i disposa de 20 aules habilitades per a les necessitats de les diferents àrees de disseny que s’hi imparteixen en el centre: producte, interiors, gràfic i moda; així com d’altres equipaments (dos laboratoris, aules d’informàtica i un FabLab). A més a més, també compte amb 570 metres quadrats dedicats a zones comunes com la biblioteca, la sala d’estudis, una zona office equipada i l’àrea d’exposicions. De la part gràfica i la senyalística s’ha encarregat l’estudi Sonn in Tokyo, que ha treballat per aconseguir un llenguatge i uns codis que connectin amb Barcelona i la nostre cultura de disseny.

La oferta formativa de LCI Barcelona, a part dels Títols Superiors Oficials en Disseny de Producte, Interiors, Gràfic i Moda, inclou també Màsters, Postgraus i cursos professionals; que s’imparteixen sota el model educatiu de LCI Education, basat en la qualitat, la investigació, la tecnologia i la sostenibilitat, sense oblidar la vinculació del disseny amb l’empresa i les necessitats dels diferents sectors.

Serveis de Barcelona és moda

Botiga a Internet

Una solució per crear i gestionar de forma àgil i flexible la teva botiga online.

[llegir més...]

Suport a l’emprenedoria

Ets una persona emprenedora? Estàs pensant en crear la teva empresa?

[llegir més...]

Client Misteriós

Avalua el nivell d'atenció, tracte i presència que ofereix el personal de venda del teu comerç o servei als clients.   Utilitzat per empreses i companyies capdavanteres

[llegir més...]