Actualitat RSS

Luis Mantenga i Mercedes Fernández, guanyadors dels premis ModaFad

27 juliol, 2010

La desfilada de MODAFAD, Football Fashion Fever, va tenir lloc al Mercat de la Boqueria. / Xavier Padrós

L’edició número 30 del ModaFad els ha premiat com a millor dissenyador i millor col·lecció, respectivament. Un reconeixement que, a banda de la dotació econòmica, els permetrà desfilar en la propera edició.

ModaFad, la plataforma dedicada a la moda emergent, té molts adjectius associats al nom: risc, talent, investigació, independent, joventut… tots per definir una aposta que vol servir de llançadora internacional de dissenyadors emergents. Darrera hi ha l’associació d’imatge i moda del Fad, que té per objectiu transformar Barcelona en la ciutat més seductora en l’àmbit europeu i promocionar joves valors de la moda experimental, interdisciplinària i d’avantguarda de la ciutat. Una fita clara i agosarada, que vehiculen gràcies a activitats de col·laboració entre dissenyadors i empresaris, escoles de disseny i joves dissenyadors. Una de les accions més reconegudes és el ModaFad, que acostuma a anar de la mà d’alguna altra cita de renom que s’organitzi a la ciutat, com és el cas del 080 Barcelona Fashion.

Ja porten 30 edicions i sempre busquen emplaçaments i posades en escena arriscades. En aquesta ocasió, han volgut aprofitar l’onada del mundial de futbol de Sud-àfrica per celebrar la convocatòria, sota el lema Football Fashion Fever. Un total de 32 alumnes han presentat els seus projectes de final de carrera, seleccionats prèviament pel jurat del certamen, entre tots els aspirants de les escoles BAU, ICM, Escola de la Dona, Elisava, Fdmoda, Guerrero, Idep, Llotja, IED Barcelona i IED Madrid.

Els dissenyadors van presentar les seves col·leccions en el passadís central del mercat de la Boqueria, engalanat amb motius futbolístics, encàrrec del dissenyador gràfic Chuso Orti. El punt i final de la passarel·la el va posar l’artista Luis Iglesias, guardonat en l’anterior edició, amb la col·lecció Corrents Marines, inspirada en el poble mariner. La festa va acabar al Palau de la Virreina, on es van donar a conèixer els noms dels guanyadors dels premis ModaFad i es va poder veure la final del Mundial de Futbol.

Serveis de Barcelona és moda

Botiga a Internet

Una solució per crear i gestionar de forma àgil i flexible la teva botiga online.

[llegir més...]

Suport a l’emprenedoria

Ets una persona emprenedora? Estàs pensant en crear la teva empresa?

[llegir més...]

Client Misteriós

Avalua el nivell d'atenció, tracte i presència que ofereix el personal de venda del teu comerç o servei als clients.   Utilitzat per empreses i companyies capdavanteres

[llegir més...]