Actualitat RSS

Muji obrirà una flagship store a Barcelona

28 juny, 2018

Botiga Muji a la Rambla Catalunya de Barcelona / Muji

El proper mes de desembre, coincidint amb la campanya de Nadal, el retailer japonès Muji obrirà a Barcelona la primera flagship store de la marca a Espanya.

La obertura tindrà lloc a l’edifici de La Unión y El Fénix del Passeig de Gràcia de la ciutat, en un espai de 1.500 m², distribuïts en 3 plantes i que oferirà totes les categories de producte de la marca: les col·leccions de moda femenina, masculina i infantil, productes de bellesa, mobiliari, cuina, utensilis per a la llar, papereria, articles de viatge, menjar i, com a novetat, llibres relacionats amb els productes venuts.

Aquesta marca fundada a Japó a principis dels anys 80 com a resposta al consum marquista d’aquell moment i que es l’abreviatura de Mujirushi Ryohin (productes de qualitat sense logo en japonès), ja disposa de dues botigues a Barcelona ubicades a la Rambla Catalunya número 81 i al Centre Comercial l’Illa Diagonal.

Una nova obertura que es sumarà a les 876 botigues que té la marca repartides per tot el món. Amb presència a 29 països fora de Japó, Muji continua amb l’estratègia d’obrir flagship stores a les principals ciutats del món. En els últims anys ha obert aquest tipus de botigues a Tokio, Osaka, Shanghai, Nova York, Singapur, Seül, París i Milà. De cara al proper any obriran una flagship store a Berlín, i a més a més tenen previsió d’obrir botigues insígnia a Madrid, Londres i Estocolm.

Serveis de Barcelona és moda

Botiga a Internet

Una solució per crear i gestionar de forma àgil i flexible la teva botiga online.

[llegir més...]

Suport a l’emprenedoria

Ets una persona emprenedora? Estàs pensant en crear la teva empresa?

[llegir més...]

Client Misteriós

Avalua el nivell d'atenció, tracte i presència que ofereix el personal de venda del teu comerç o servei als clients.   Utilitzat per empreses i companyies capdavanteres

[llegir més...]