Actualitat RSS

Nou cicle formatiu sobre la fabricació de productes tèxtils a Igualada

24 maig, 2016

Presentació sobre el cicle formatiu de fabricació de productes tèxtils a Igualada. / Cambra Comerç Barcelona

Darrerament hem vist a Igualada iniciatives vinculades a la indústria tèxtil com la fira de productors locals BSTIM, que va celebrar la segona edició el passat mes de febrer al recinte de l’Escorxador d’Igualada, amb l’objectiu de donar resposta a les necessitats d’aprovisionament en proximitat de peça acabada de marques i distribuïdors de moda. Un esdeveniment que sorgeix en un context en el que les empreses comencen a recuperar-se i es treballa per tornar la producció a la comarca. A aquesta demanda del sector tèxtil igualadí es suma una altra, la de disposar de mà d’obra qualificada, davant de l’envelliment dels professionals del sector.

Aquesta realitat ha portat a la Cambra de Comerç de Barcelona a impulsar, en col·laboració amb l’Ajuntament d’Igualada, FITEX i l’Agrupació Textil FAGEPI, el primer cicle formatiu de grau mitja que s’impartirà a Igualada de fabricació i ennobliment de productes tèxtils, perfil gèneres de punt. El cicle serà de formació professional dual i tindrà una durada de 2 anys i 2.000 hores de formació. Durant el segon any, l’alumne farà pràctiques remunerades (més de 650 hores) a empreses del sector. La formació s’impartirà a l’Institut Milà i Fontanals.

Serveis de Barcelona és moda

Botiga a Internet

Una solució per crear i gestionar de forma àgil i flexible la teva botiga online.

[llegir més...]

Suport a l’emprenedoria

Ets una persona emprenedora? Estàs pensant en crear la teva empresa?

[llegir més...]

Client Misteriós

Avalua el nivell d'atenció, tracte i presència que ofereix el personal de venda del teu comerç o servei als clients.   Utilitzat per empreses i companyies capdavanteres

[llegir més...]