Actualitat RSS

Nova botiga Rabat al Passeig de Gràcia

23 setembre, 2015

Boutique RABAT al Passeig de Gràcia 94 de Barcelona

La firma de joieria i rellotgeria Rabat acaba d’inaugurar una nova botiga a Casa Codina, un edifici modernista de 1898, ubicat al costat de La Pedrera, al Passeig de Gràcia número 94.

Un espai de 2.500 metres quadrats, dividits en 6 pisos, que dedica les tres primeres plantes a l’exposició de joieria i rellotgeria de firmes exclusives com RABAT, Audemars Piguet, Bulgari, Vacheron Constantin o Tag Heuer i la resta, als tallers i serveis tècnics oficials, així com a les oficines comercials i al showroom.

Un nou concepte que fascina per la seva arquitectura i per la delicadesa amb la que combina les tonalitats blanques, dorades i negres en els diferents elements i mobles de la botiga, que també inclouen fustes nobles i pells de la millor qualitat. Un espai que invita a somiar i experimentar, així com a viure un ambient  màgic al RABAT Cafè, la terrassa-jardí de 300 metres quadrats, amb vistes a l’interior de La Pedrera.

Serveis de Barcelona és moda

Botiga a Internet

Una solució per crear i gestionar de forma àgil i flexible la teva botiga online.

[llegir més...]

Suport a l’emprenedoria

Ets una persona emprenedora? Estàs pensant en crear la teva empresa?

[llegir més...]

Client Misteriós

Avalua el nivell d'atenció, tracte i presència que ofereix el personal de venda del teu comerç o servei als clients.   Utilitzat per empreses i companyies capdavanteres

[llegir més...]