Actualitat RSS

Obert el càsting de la 3ª Temporada de “Maestros de la Costura”!

28 octubre, 2019

Un dels aspirants amb els seus dissenys per a nines Barbie

Barcelona va acollir el passat dijous 26 de setembre la quarta parada del ‘càsting’ presencial per a la tercera edició de ‘Maestros de la costura’.

Més de 13.000 candidats

Barcelona va ser la capital triada per acollir els 80 candidats que, després de presentar la seva candidatura per internet, han passat la primera “selecció”, entre les més de 13.000 sol·licituds presentades per als diferents càstings de Sevilla, València i Madrid.

Són les 9:15 del matí i els aspirants esperen impacients al hall de l’Hotel Barcelona Airport (El Prat de Llobregat) l’inici de la sessió d’un càsting que promet molt. D’altra banda, tenim a Mercedes, Cristina, Diana i Lola, l’equip d’expertes patronistes de la productora Shine Iberia que valoraran aspectes com el disseny, la confecció o la creativitat en les peces que els candidats han portat.

Amb puntualitat comença el control de DNI i el repartiment de números per entrar a la gran sala on s’efectuarà la valoració de les patronistes. Un cop dintre els aspirants despleguen acuradament les seves peces i les col·loquen sobre les taules. Aplaquen els nervis parlant entre ells i amb diferents mitjans de premsa que s’han desplaçat per cobrir l’esdeveniment.

Abans de començar la revisió dels seus treballs, la directora de càsting Esther González es dirigeix a ells amb un discurs vitalista perquè tots valorin el que ja havien aconseguit: ser seleccionats entre milers d’aspirants, el que culmina en un gran aplaudiment que serveix per destensar els ànims.

 

“Estem encantats i molt sorpresos”

La directora de càsting posa de rellevància també el que ha aconseguit el programa: “Estem encantats i molt sorpresos. Pensàvem que la moda no podia ser tan generalista com altres talents de cantar o ballar. Però el primer va rebre 10.000 aspirants, i hem seguit creixent fins als 13.000. Molta gent cus, però sembla que amaguem les màquines i no parlem d’això“.

Entre els dissenys més cridaners destaquen vestits amb pedreria, un cosset amb lluentons, una jaqueta confeccionada amb plàstic, abrics de drap, vestits lluminosos, una mitjana jaqueta amb un top confeccionats amb l’aixovar de la mare del candidat, o una col·lecció de vestits per a nines Barbie.

Els millors passaran a una segona fase, on hauran de confeccionar una peça per encàrrec de l’equip del programa en un temps determinat. D’aquesta manera, els aspirants lluitaran per repetir la gesta d’Alicia Cao i Rosa Lleó, guanyadores en la primera i segona edició, respectivament, del programa produït per RTVE i Shine Iberia.

Després afrontaran més processos de selecció, ja amb els elegits de tots els càstings regionals, dels quals sortiran els 12 finalistes definitius que es convertiran en els participants de Mestres de la Costura 3.

Lorenzo CaprileMaría Escoté i Alejandro Palomo seguiran sent l’exigent jurat que valorarà el treball dels aprenents i decidirà el guanyador del maniquí d’or.

 

Inscripcions

Aquells que somiïn amb seguir les puntades d’Alicia i Rosa a ‘Maestros de la Costura’, i els apassioni la moda i la costura, encara poden omplir el formulari d’inscripció al web de RTVE.

Serveis de Barcelona és moda

Botiga a Internet

Una solució per crear i gestionar de forma àgil i flexible la teva botiga online.

[llegir més...]

Suport a l’emprenedoria

Ets una persona emprenedora? Estàs pensant en crear la teva empresa?

[llegir més...]

Client Misteriós

Avalua el nivell d'atenció, tracte i presència que ofereix el personal de venda del teu comerç o servei als clients.   Utilitzat per empreses i companyies capdavanteres

[llegir més...]