Actualitat RSS

Previsions de color i matèria per a la propera primavera-estiu 2018

26 octubre, 2016

Els tres professionals que formen part del projecte The Color Community / The Color Community

A la 7a edició de The Color Community es van presentar les previsions de color, matèria i aplicacions per a la propera primavera-estiu 2018 amb la temàtica (meta) Mirages.

Una iniciativa sorgida per tres professionals procedents de diferents disciplines creatives -Eva Muñoz, dissenyadora i especialista en Color & Trim, Pere Ortega, arquitecte a Saetaestudi i Rosa Pujol, Textil & Colour Stylist-, que dues vegades l’any organitzen una reunió amb diferents professionals del sector del disseny i la ciència, procedents de l’àmbit nacional i internacional, per preveure les tendències en color, matèria i aplicacions que creuen que estaran presents en el mercat.

Una informació útil i inspiracional per a professionals del sector del disseny, docents i futurs professionals que busquen recursos per oferir una proposta ajustada al mercat i a les futures necessitats i preferències de consumidor.

Un esdeveniment que va comptar amb el patrocini de Teixits Gratacós -reafirmant així el seu compromís amb el disseny i les futures generacions- i que en aquesta edició van presentar el tema (meta) Mirages. Un concepte que fa referència als miratges, és a dir, a una il·lusió, en referència a diverses paradoxes que s’han observat al sector de la moda, com per exemple, desfilades d’estiu amb propostes d’hivern i viceversa, vestuari de dia per a la nit i de nit per al dia o la necessitat de treballar amb materials reciclats que es convertiran en el nou luxe.

Aquestes són les 4 gammes de color que es van presentar:

Please Touch!: Aquesta és una gama tàctil i sensitiva a la que la matèria ens invita a experimentar, tocar i utilitzar.

2&3: Una gama que ens parla de la senzillesa geomètrica. De treballar els colors en bicolor i tricolor. Alegre, esportiva, néta i plana.

Fluid Signs: Una gama definida i clara, influenciada per líquids que es dilueixen. Inclouen tocs folk, denim i florals.

Polyphonic: La gama que més s’apropa al concepte de miratge. Treballa els colors de forma harmònica, de manera monocromàtica o amb algun matís d’altres gammes. Importància dels metal·litzats.

 

Més informació: The Color Community

Serveis de Barcelona és moda

Botiga a Internet

Una solució per crear i gestionar de forma àgil i flexible la teva botiga online.

[llegir més...]

Suport a l’emprenedoria

Ets una persona emprenedora? Estàs pensant en crear la teva empresa?

[llegir més...]

Client Misteriós

Avalua el nivell d'atenció, tracte i presència que ofereix el personal de venda del teu comerç o servei als clients.   Utilitzat per empreses i companyies capdavanteres

[llegir més...]