Actualitat RSS

Reinventar-se en secret

18 gener, 2012

Croxé

El secret del tàndem empresarial format per Daniela Luque i Augusto Rozo està al cor del Passeig de Gràcia de Barcelona. Aquests dos dissenyadors de bijuteria de luxe van crear, fa més d’un any, Croxé Secreto.

El secret del tàndem empresarial format per Daniela Luque i Augusto Rozo està al cor del Passeig de Gràcia de Barcelona. Aquests dos dissenyadors de bijuteria de luxe van crear, fa més d’un any, Croxé Secreto. Un espai atelier amb el qual volen seduir els clients més curiosos que no paren de buscar noves experiències.

Croxé Secreto és l’última aposta de la firma de bijuteria Croxé, nascuda el 2005. Aquesta empresa, que va situar la internacionalització com un dels seus principals objectius, comptava fa poc més d’un any, amb un taller de més de 100 metres quadrats a Terrassa i un equip de 8 persones. Avui, aquella primera iniciativa empresarial ha quedat enrere i s’ha reformulat en una innovadora i arriscada aposta que persegueix un posicionament més alt i exclusiu de la firma.

Risc singular

És per això, que ni Luque, ànima dels dissenys de Croxé ni Rozo, manager de l’empresa, desvetllen l’adreça d’aquest luxós atelier en què reben els seus clients. “Estem en un oasi enmig de la ciutat. Amb un espai monomarca molt diferent. Un lloc amb el qual volem que els nostres clients ens escullin, però també volem escollir-los a ells”, explica Luque. Tant per a Augusto Rozo com per a la dissenyadora de Croxé és molt important conèixer amb noms i cognoms els seus clients i poder-los atendre individualment. Amb aquesta estratègia, pretenen diferenciar-se en un sector, el de la moda, que es reinventa constantment. Aquí ofereixen peces de bijuteria artesanals, de series curtes, amb preus que poden oscil·lar entre els 80 i els 600 euros.

Promoció dels clàssics

El boca-orella més tradicional és una de les màximes de l’estratègia de promoció de Croxé. “Part de l’encant d’aquest espai es troba en generar una experiència molt especial per al client. Aquí pot mostrar el seus gustos, nosaltres els escoltem i el que és més important, podem fer noves creacions, coneixent de primera mà allò que sabem que li agrada”, afirma Daniela.

Cada temporada Croxé organitza un espectacle en un espai emblemàtic de Barcelona per presentar i vendre, sobre demanda, les seves col·leccions. La darrera presentació, que va comptar amb un important nombre de convidats seleccionats entre els millors clients de la firma, va tenir lloc a l’hotel Florida, el passat mes de novembre. Per aquella ocasió, Luque i Rozo van projectar una posada en escena que es titulava Black i que volia subratllar la font d’inspiració de l’última de les seves creacions, la dansa clàssica.

Per a Rozo està clar que “la crisi ha canviat la seva estratègia empresarial”. Si fins ara, havien mirat molt cap a l’exterior —mercats com Austràlia, Europa o el Japó formaven part de Croxé— avui la prioritat és Barcelona. “Tenim l’oportunitat de fer una cosa diferent i atrevida aquí”, explica el director de la firma amb il·lusió i determinació.

Per aquesta parella d’emprenedors, que van arribar a Barcelona des de Colòmbia fa més de 7 anys, enamorats de la llum i la creativitat de la ciutat, la ubicació de la firma a la capital catalana té grans avantatges. “La gent associa Barcelona amb noves idees, amb els colors i la llum. Dir que la firma és d’aquí sempre genera molt bona resposta”, asseguren il·lusionats amb el seu futur i pensant ja en nous projectes per iniciar en paral·lel al seu “secret” més recent.

Serveis de Barcelona és moda

Botiga a Internet

Una solució per crear i gestionar de forma àgil i flexible la teva botiga online.

[llegir més...]

Suport a l’emprenedoria

Ets una persona emprenedora? Estàs pensant en crear la teva empresa?

[llegir més...]

Client Misteriós

Avalua el nivell d'atenció, tracte i presència que ofereix el personal de venda del teu comerç o servei als clients.   Utilitzat per empreses i companyies capdavanteres

[llegir més...]