Actualitat RSS

SIU treballa per reposicionar Armand Basi i impulsar la seva internacionalització

25 març, 2013

Col·lecció Armand Basi per a home

L’empresa xinesa SIU Fashion treballa des de la seva seu de Barcelona per posicionar les seves marques pròpies i, sobretot, per enfortir Armand Basi, firma de la qual ha adquirit la llicència durant 10 anys.

“Armand Basi és el pilar fonamental del projecte SIU. Actualment estem treballant per assegurar que tant internament com externament, està clara la identitat i l’essència d’aquesta marca”, explica a Barcelona és Moda el Global Brand Director de SIU, Miguel A. Fernández.

El directiu responsable del desenvolupament de marques de la companyia, que fa uns pocs mesos que està al capdavant d’aquesta àrea de la firma asiàtica, assegura que l’objectiu més immediat és “tornar a les arrels d’Armand Basi” i recuperar aquells elements que l’han feta “una de les marques més valorades i reconegudes d’Europa, tant pel que fa als consumidors com als distribuïdors”. “Per aconseguir-ho, la internacionalització és la clau. Apostarem pel Regne Unit, per Alemanya, França, Rússia, Xina i per suposat, és clar, per Espanya”, explica Fernández.

La tasca d’impuls d’Armand Basi és el que concentra majors esforços per part de l’empresa xinesa. Fa aproximadament un any que SIU va comprar la llicència per al disseny, la producció i la distribució d’Armand Basi durant 10 anys. Però, sens dubte, l’entrada de SIU Fashion a Europa i en concret a Barcelona, també s’ha fet per aconseguir establir-hi les seves altres firmes pròpies, SIU i Les100Ciels.

En total, l’empresa va facturar l’any 2011 al voltant de 180 milions d’euros. La xifra aviat quedaria superada, segons els plans de creixement que contemplen a la companyia: “Volem seguir creixent, contractant i desenvolupant talent. Barcelona ha de ser la plataforma de creixement internacional, ja que aquesta és una ciutat de moda i SIU és moda”, explica Fernández. En aquest sentit, la recent instal·lació del grup SIU a Barcelona respon, segons l’empresa, a dos motius. D’una banda, perquè és la ciutat d’Armand Basi i, de l’altra, perquè en paraules del Global Brand Manager, a “una empresa tèxtil, Barcelona li ofereix arquitectura, inspiració i tendències”.

Pel que fa a l’impuls de les dues altres firmes, la companyia no descarta que aviat veiem, a Barcelona i a altres ciutats, botigues de SIU i Les100Ciels. “Segur que aviat tindrem botigues pròpies. Aquesta és la fórmula òptima per poder transmetre la nostra filosofia i controlar els paràmetres decisius en la gestió del brand awareness i el brand equity”, contreta Fernández. Tot i que el grup no descarta cap dels altres canals tradicionals, com les franquícies, els grans magatzems i les botigues multimarca. “Una combinació intel·ligent de tots tres és saludable i necessari per a les nostres marques”, assegura el directiu de SIU.

SIU forma part del holding Neo Concept que va néixer el 1989 i aposta per la distribució de moda de qualitat. Actualment compta amb les marques SIU i Les100Ciels, exclusivament per a dona, i amb la llicència d’Armand Basi per ambdós gèneres. A Barcelona, opera des de la seva seu situada al passeig de Sant Gervasi.

Serveis de Barcelona és moda

Botiga a Internet

Una solució per crear i gestionar de forma àgil i flexible la teva botiga online.

[llegir més...]

Suport a l’emprenedoria

Ets una persona emprenedora? Estàs pensant en crear la teva empresa?

[llegir més...]

Client Misteriós

Avalua el nivell d'atenció, tracte i presència que ofereix el personal de venda del teu comerç o servei als clients.   Utilitzat per empreses i companyies capdavanteres

[llegir més...]