Actualitat RSS

The Brandery analitza les noves oportunitats per promoure el canvi

18 febrer, 2011

Una de les altres novetats de la fira va ser la passarel·la "The Brandery Catwalk".

The Brandery, la fira de moda urbana i contemporània de Barcelona, va reunir les col·leccions de 147 firmes per a la propera tardor-hivern 2011/2012 i va atraure la visita de 16.500 visitants professionals, un 12% més que a l’edició de gener del 2010, segons xifres de l’organització.

Amb el lema Changes for Chances, la quarta edició de The Brandery va posar de manifest la retroalimentació que existeix entre les possibilitats de negoci, trobades i informació que es generen a la fira i els canvis que aquesta mateixa dinàmica estimula.

En aquesta línia, The Brandery va dividir l’oferta en quatre àrees: una de negoci, The Fira, on es van ubicar les marques expositores; The Brandtown, l’àrea de trobada, on es van ubicar bars, restaurants i zones de descans; The Laundry, el laboratori d’idees en què economistes, filòsofs, coolhunters, analistes i consultors van analitzar les noves oportunitats del sector de la moda i com aprofitar-les per promoure canvis; i finalment, The City, on es van agrupar les activitats vinculades a la moda que van tenir lloc a la ciutat, com l’exposició de 50 fotografies de moda “Shoot’n the City”. A aquestes quatre s’hauria de sumar l’àrea Fashion & Living, on es van mostrar objectes personalitzats per dissenyadors espanyols i internacionals com Yves Saint Laurent, Jean Paul Gaultier o Armani.

Entre les col·leccions que es van presentar a The Brandery es van poder veure algunes de les tendències per a la propera tardor-hivern 2011/2012 com jerseis i xals Fair Isle, peces de gènere de punt contemporani, jerseis bàsics, quadres de llenyataire o roba utilitària inspirada en el món del treball. Tendències que d’una manera o altra encaixen en les tres “macrolínies” que presenta WGSN, l’empresa de predicció de tendències per a moda, disseny i retail, per a la propera temporada tardor-hivern 2011/2012: “Fals Real”, “360º” i “El teu espai”. “Fals Real”, la primera tendència, fa referència a la cerca de l’inesperat en termes de proporcions, color i, sobretot, textures; “360º”, la segona tendència, se centra en la forma i aborda les peces des d’una perspectiva de 360 graus; i “El teu espai”, la tercera tendència, retorna el protagonisme a l’essencial amb dissenys funcionals i versàtils.

Una de les altres novetats de la fira va ser la passarel·la “The Brandery Catwalk”, on van desfilar 22 marques expositores. Entre elles, Custo Barcelona, que va llançar la seva segona línia a nivell internacional, i Pharad, que va presentar la seva primera col·lecció masculina.

Segons Pere Camprubí, director de l’Àrea d’Expansió de Fira Barcelona i The Brandery, “els visitants que han acudit al saló ens demostren, tant per la seva quantitat com per la seva qualitat, que The Brandery ja és una referència en el món de la moda europea”. Pel que fa a la satisfacció dels expositors, es van obtenir bons resultats de les entrevistes organitzades pel saló entre les marques i els representants de grans magatzems espanyols i estrangers com El Corte Inglés, John Lewis, Galeries Lafayette o la Rinascente. La propera edició de The Brandery està prevista per al juliol del 2011, per a presentar les col·leccions de la propera primavera-estiu 2012.

Serveis de Barcelona és moda

Botiga a Internet

Una solució per crear i gestionar de forma àgil i flexible la teva botiga online.

[llegir més...]

Suport a l’emprenedoria

Ets una persona emprenedora? Estàs pensant en crear la teva empresa?

[llegir més...]

Client Misteriós

Avalua el nivell d'atenció, tracte i presència que ofereix el personal de venda del teu comerç o servei als clients.   Utilitzat per empreses i companyies capdavanteres

[llegir més...]