Actualitat RSS

The Brandery aprova amb nota

9 juliol, 2010

The Brandery

Les portes es tanquen i és hora de fer balanç: 15.200 visitants, un 4% més que a l’edició del gener, 215 marques i el doble d’expositors avalen l’optimisme dels organitzadors. En la tercera edició, The Brandery fa un pas més per afermar-se com a referent firal de moda urbana i contemporània del sud d’Europa. Així ho explicava Pere Camprubí, director de l’Àrea d’Expansió de la Fira de Barcelona i de The Brandery: “el certamen consolida el seu posicionament en el mercat internacional, com ho demostren les xifres de marques, la qualitat dels visitants i la gran acollida de les activitats organitzades en el marc del saló”.

Si es compara amb altres edicions, no s’ha crescut tant en nombre de visitants. En canvi, ha generat més volum de negoci, perquè bona part dels assistents tenien un perfil comprador i el 19% dels quals procedia de França, Itàlia i Portugal. El Corte Inglés, La Rinascente o les galeries Lafayette han estat algunes de les cadenes consagrades que han tret el cap per tancar acords de col·laboració.

Dels 215 expositors, 99 eren espanyols i la meitat d’aquests, catalans. Tot i que s’ha doblat el nombre d’expositors, les marques han reduït el seus espais a causa de la crisi econòmica que viu el sector. S’ha optat per la prudència i la rebaixa de despeses en decoració.

L’eslògan “Love Revolution”, present en la decoració del recinte, ha volgut ser una crida a la revolució de les marques. Moment d’inflexió i de canvis, també des del punt de vista creatiu del negoci, tant de vendes com de tendències. De fet, una de les taules rodones més ben acollides a The Laundry, l’espai dedicat a la reflexió i el debat, ha estat la primera Trobada Internacional de Bloggers, que creixen en usuaris i seguidors.

La innovació també ha estat present aquests dies a través del “provador virtual”. Es tracta d’una aplicació informàtica nova, que permet que l’usuari combini diferents peces de roba i disposi d’un personal shopper virtual, que l’orienta durant la compra.

El saló ha destacat també per les activitats en paral·lel, com l’exposició Misi Misi Expo, amb 30 manekineko (els gats de la sort) customitzats o la mostra So Real, que ha reunit diverses manifestacions d’art urbà. Custo Barcelona ha estat l’encarregat de posar punt final al certamen, amb la festa i desfilada celebrada a la nit al Mellow Beach de l’Hotel W, que va aplegar prop de 2.500 persones.

Aquest any, The Brandery ha comptat amb un pressupost total de 8 milions d’euros en les seves dues edicions. La propera cita serà del 26 al 28 de gener de 2011.

Serveis de Barcelona és moda

Botiga a Internet

Una solució per crear i gestionar de forma àgil i flexible la teva botiga online.

[llegir més...]

Suport a l’emprenedoria

Ets una persona emprenedora? Estàs pensant en crear la teva empresa?

[llegir més...]

Client Misteriós

Avalua el nivell d'atenció, tracte i presència que ofereix el personal de venda del teu comerç o servei als clients.   Utilitzat per empreses i companyies capdavanteres

[llegir més...]