Actualitat RSS

The Color Community presenta les seves prediccions de color per a la tardor-hivern 17/18

26 abril, 2016

The Color Community / The Color Community

Avançar-se a les preferències del consumidor i predir les tendències de color, materials i textures que es creu que encaixaran les properes temporades és una informació útil i inspiradora per als creatius i dissenyadors que treballen en diferents àmbits com el de la moda, l’interiorisme, el disseny industrial, el disseny de producte o el disseny gràfic.

Amb l’objectiu de facilitar aquesta informació, dues vegades l’any els membres de The Color Community presenten les seves prediccions d’una manera fresca a través d’un vídeo inspirador, que amb relativament poc temps ens dona una idea de cap on es creu que aniran les tendències pel que fa a colors i textures en diferents sectors com el de la moda, l’arquitectura, el disseny industrial, el mobiliari industrial i l’automoció. Disciplines que coneixen bé els professionals que formen part d’aquesta comunitat multidisciplinar en la que participen Eva Muñoz, dissenyadora i especialista en Color & Trim, Pere Ortega, arquitecte a Saetaestudi i Rosa Pujol, textil & colour stylist, en col·laboració amb altres professionals a cada edició.

Un presentació que compte amb el patrocini de la firma de teixits per a alta costura, Gratacós, que l’emmarca en el seu Pla de Talent -centrat en el recolzament a creatius emergents de Barcelona i futurs professionals del sector-, per la seva utilitat per a la creació de futures col·leccions en la línia de les tendències de l’entorn i el mercat.

A la 6a edició, celebrada el passat mes de març, es van presentar les tendències per a la propera tardor-hivern 2017/18 amb el tema + – MISTAKE, una reivindicació de l’error com a porta oberta per a la creació. Una proposta que inclou quatre gammes de color:

– TIMELESS: una paleta futurista, positiva i brillant, pura i essencial, dominada per grisos, malves, crus i blavosos.

– WINTER ADDICT: una aposta per l’embolcall i la calidesa, per l’hivern com a entorn confortable. Els colors que conformen la gamma són el safrà i els vermells hivernals, amb tocs verd aiguamoll i esmaragda, blau “foresta” i blanc.

– HISTRIONIC: una defensa de l‘error premeditat, arty i sofisticat, una aventura cromàtica sense fre dominada per grocs, blaus, fúcsies, pruna i marrons cuir.

– NOBODY IS LOOKING: una gamma que destil·la pau, amb colors naturals (cànem, cendra, blat, cacau) i subtils espurnes metàl·liques, amb algun accent de blau dens.

 

Més informació: The Color Community

Serveis de Barcelona és moda

Botiga a Internet

Una solució per crear i gestionar de forma àgil i flexible la teva botiga online.

[llegir més...]

Suport a l’emprenedoria

Ets una persona emprenedora? Estàs pensant en crear la teva empresa?

[llegir més...]

Client Misteriós

Avalua el nivell d'atenció, tracte i presència que ofereix el personal de venda del teu comerç o servei als clients.   Utilitzat per empreses i companyies capdavanteres

[llegir més...]