Actualitat RSS

“The Shopping Talent”, una exposició itinerant que invita a reflexionar sobre el consum conscient en moda

24 abril, 2018

Exposició itinerant The Shopping Talent al Disseny Hub Barcelona / MODA-FAD

La nova Associació per al Foment de la Moda del FAD (MODA-FAD), nascuda aquest 2018, inicia la seva activitat amb la inauguració de l’exposició itinerant “The Shopping Talent”, que es podrà veure fins al 17 de maig al Disseny Hub Barcelona.

Una mosta que neix amb la voluntat de posar en valor la indústria de la moda i dignificar els seus oficis, des del disseny i la confecció de les peces a la comercialització d’aquestes, per tal de fomentar el consum responsable i conscient de moda.

Una instal·lació amb dues experiències, una audiovisual, en la que Munich, Bobo Choses, Manuel Bolaño i YolanCris mostren a través de quatre curts-documentals els seus processos de creació, producció i distribució dels seus productes i, una altre, expositiva, en la que es mostren 20 peces en el que seria una representació creativa d’una botiga de moda.

20 peces i accessoris creats especialment per a l’ocasió i acompanyats d’una etiqueta en la que es desglossen els costos de producció i gestió que donen com a resultat el preu de venta al públic. Dades i informació que normalment no són revelades als consumidors i que en inviten a reflexionar i debatre sobre el que hi ha darrera de les peces que trobem a les botigues.

A part de les peces de les 4 marques i dissenyadors que participen als audiovisuals, també es poden veure les de Albec Bunsen, Brain&Beast, Carlotaoms, Jnorig, Josep Abril, Juanma by el Cuco, Lurdes Bergadà, Matalafria, Naguisa, Ölend, Pacificand Co, Pau Esteve, Rita Row, TIKAHandbags, Victor von Schwarz i Ze Garcia.

La propera parada d’aquesta exposició itinerant serà l’Eix Comercial Glòries, del 21 de maig al 16 de juny.

Serveis de Barcelona és moda

Botiga a Internet

Una solució per crear i gestionar de forma àgil i flexible la teva botiga online.

[llegir més...]

Suport a l’emprenedoria

Ets una persona emprenedora? Estàs pensant en crear la teva empresa?

[llegir més...]

Client Misteriós

Avalua el nivell d'atenció, tracte i presència que ofereix el personal de venda del teu comerç o servei als clients.   Utilitzat per empreses i companyies capdavanteres

[llegir més...]