Actualitat RSS

Tous renova el Consell d’Administració

14 desembre, 2010

Botiga Tous situada al centre comercial l'Illa Diagonal.

Tous, l’empresa de tradició familiar fundada el 1920 i que ha apropat el concepte de joieria a la moda, continua amb el seu pla d’expansió i consolidació de la marca als mercats estratègics.

Actualment Tous és present a 45 països amb gairebé 400 botigues ubicades a ciutats internacionals com Nova York, París, Moscou, Milà o Tòquio. El 2009 el creixement de la marca va anar unit a la incorporació de nous productes i a l’augment exponencial de les vendes d’accessoris: bosses de mà, marroquineria, rellotges, ulleres i fragàncies; tot i que la competència distintiva de la marca continua sent la joieria, que representa un 68% del total de les vendes.

L’aposta de l’empresa pels mercat internacionals, que van suposar un 39% del total de vendes del grup el 2009, s’acompanya de la incorporació de dos consellers externs independents al Consell d’Administració: Luis del Valle, expresident de L’Oréal Espanya, i Andrés Cárdenas, director general d’empreses de iots de luxe com Rodman o Grupo Bavaria.

Amb aquestes dues incorporacions, Tous aporta al seu Consell d’Administració l’àmplia experiència de Luis del Valle en el sector retail de luxe en productes de gran rotació i l’especialització en estratègia operativa, gestió i internacionalització d’Andrés Cárdenas.

El Consell d’Administració de TOUS a dia d’avui està format per nou consellers, dos d’ells independents. La resta de membres que componen el Consell són: Alba Tous, presidenta; Salvador Tous, president honorífic; Rosa Oriol, vicepresidenta i directora creativa; José Luis Manglano, conseller delegat, Rosa Tous, directora de relacions institucionals; Marta Tous, directora de disseny i producció; Laura Tous, a càrrec del Family Office, i Núria Garrós, directora jurídica del grup Tous, com a secretària no-consellera.

Serveis de Barcelona és moda

Botiga a Internet

Una solució per crear i gestionar de forma àgil i flexible la teva botiga online.

[llegir més...]

Suport a l’emprenedoria

Ets una persona emprenedora? Estàs pensant en crear la teva empresa?

[llegir més...]

Client Misteriós

Avalua el nivell d'atenció, tracte i presència que ofereix el personal de venda del teu comerç o servei als clients.   Utilitzat per empreses i companyies capdavanteres

[llegir més...]