Actualitat RSS

Un recorregut per les botigues de moda infantil de Barcelona

24 març, 2014

Rock 01. Cool Baby

Coincidint amb la celebració del Little Barcelona el passat mes de febrer, Barcelona és moda dedica un espai a reflexionar sobre les tendències en retail a les botigues de moda infantil. Ens acompanyes en aquest recorregut?

Al entrar a les botigues de moda infantil, sempre ens ve al cap la mateixa pregunta, a qui es dirigeixen? Al nen o a l’adult? La resposta sembla evident, a qui té el la capacitat de compra; però és possible fer-ho sense tenir en compte el món infantil? A mesura que el món del retail s’especialitza, també ho fan les botigues del sector infantil. Cada cop més, la roba que es dissenya per als nens segueix les tendències, molt cops properes a les dels adults, i les botigues es converteixen en un reflexa de diferents estils de vida. A la nostra ciutat trobem alguns exemples que podrien il·lustrar aquesta diversificació per estils de vida a través de la moda infantil. Al carrer Bonavista, trobem la botiga Cool Baby, que ven roba moderna, rockera i amb humor amb l’eslògan: “una botiga cool per als nostres cool babies”. Piu et Nau, la firma de moda infantil que dissenya peces de cotó i que té botiga pròpia a Ferran Agulló, té la comoditat com un dels seus punts forts. Amb el lema, “Let kids be kids”, ens parla de la importància de crear roba que permeti als nens saltar i jugar amb llibertat. Un estil diferent és el de la firma Normandie, que té la seva botiga al carrer San Gregorio Tramaturg i que ofereix dissenys d’inspiració retro i molt centrats en la qualitat.

Vinculades també a l’estil de vida, ens trobem amb les botigues que van més enllà de vendre moda infantil. El món dels nens obre la porta a la venta de port-nadons, trones, cotxets, bressols, mobiliari, llibres o joguines, tot i que en aquests casos, les col·leccions de roba acostumin a ser poc amplies. A la Rambla del Prat, es troba Limo Bebe i al carrer Séneca, es situa la concep store, Nobodinoz. D’aires més retro i vintage, també és interessant la proposta de Ivo&Co, al carrer Rec de la ciutat. Més enllà de la moda infantil, cada cop més botigues evolucionen cap a la oferta de roba per a les mares, com Kiss and Cakes o Piu et Nau.   

Al marge del producte, l’experiència és essencial a les botigues del sector infantil. Divertir a pares i nens, contribuir a que passin bons moments, assessorar-los i fer propostes que els facin tornar una vegada i un altre al nostre punt de venta, serà bàsic per a fidelitzar-los. A l’avinguda Pau Casals, a Baby Deli, a part de vendre’s productes de tot tipus per a nens, s’organitzen tallers, concerts i festes d’aniversari. En la mateixa línia, a la llibreria infantil i de joguines, Abracadabra, al carrer General Alvarez de Castro, s’hi fan presentacions de llibres i tallers creatius. A la Mamavaca, a la Rambla del Prat, s’ofereixen productes alternatius per a la criança natural, així com assessorament i activitats al voltant d’aquesta temàtica per a pares de nens i nenes de 0 a 3 anys.

 

Rock 01. Cool Baby             Piu el Nau                           Normandie

C/ Bonavista, 16                    C/ Ferran Agulló, 1               Sant Gregorio Tramaturg, 6

Barcelona                              Barcelona                            Barcelona

 

Limo Bebe                            Nobodinoz                           Ivo&Co                      

Rambla del Prat, 9                 Séneca, 9                              Rec, 20, baixos 2A

Barcelona                              Barcelona                              Barcelona

 

Kiss & Cake                         Baby Deli                                Abracadabra            

Rambla del Prat, 19               Av. Pau Casals, 6                   Gral. Álvarez de Castro, 5

Barcelona                              Barcelona                                Barcelona

 

La Mamavaca

Rambla del Prat, 25

Barcelona                                                     

Serveis de Barcelona és moda

Botiga a Internet

Una solució per crear i gestionar de forma àgil i flexible la teva botiga online.

[llegir més...]

Suport a l’emprenedoria

Ets una persona emprenedora? Estàs pensant en crear la teva empresa?

[llegir més...]

Client Misteriós

Avalua el nivell d'atenció, tracte i presència que ofereix el personal de venda del teu comerç o servei als clients.   Utilitzat per empreses i companyies capdavanteres

[llegir més...]