Agenda

DES

13

8ª edició del Design Market BarcelonaLa 8ª edició del Design Market Barcelona tindrà lloc els dies 13, 14 i 15 de desembre al Disseny Hub Barcelona, ​​seu de FAD i centre de referència del disseny a la ciutat.

El Design Market és el mercat de dissenyadors independents que el FAD organitza cada Nadal. Congregant prop de 10.000 assistents per edició, després de vuit anys consecutius aquest mercat s’ha convertit en una cita imprescindible per als amants del bon disseny, tant per la curada selecció dels seus expositors com pel seu entorn privilegiat, el Disseny Hub Barcelona.

Amb un total de 102 expositors, al Design Market Barcelona es podrà trobar una àmplia selecció de productes: objectes per a la llar i la persona, moda i complements, joieria contemporània, artesania, publicacions, elements gràfics, il·lustració, mobiliari, il·luminació i obres d’art de sèrie limitada, entre d’altres.

Entre la selecció d'aquest any destaquen les obres d'art de Thread Portraits i Visual Blanche (Helena Basagañas), els pastissos creatius de Bollo cakery i els objectes de ceràmica de Listening cups; les bosses de pell de Nuovum i els divertits mocadors estampats de Cruz Ugarte; les obres gràfiques de Delia Ruiz Malo i mr.tioda; els mobles de Nuuat i Modo Barcelona; les calcetes menstruals de Cocoro i la roba de Ikigai Knit Studio i The Shearline; els objectes de regal de PutosModernosOlabàaManual Thinking i Maurizio Capannesi; i les joies de Cristina Junquero i Die Motte Jewelry.

Serveis de Barcelona és moda

Botiga a Internet

Una solució per crear i gestionar de forma àgil i flexible la teva botiga online.

[llegir més...]

Suport a l’emprenedoria

Ets una persona emprenedora? Estàs pensant en crear la teva empresa?

[llegir més...]

Client Misteriós

Avalua el nivell d'atenció, tracte i presència que ofereix el personal de venda del teu comerç o servei als clients.   Utilitzat per empreses i companyies capdavanteres

[llegir més...]