La botiga del mes

Febrer2019

Natura Siberica, cosmètica ecològica a l’avinguda Diagonal

A principis de 2016 obria a Barcelona la primera concept store de la marca de cosmètica ecològica Natura Siberica, al carrer Santa Anna número 27, molt a prop de la zona de Plaça Catalunya i de l’avinguda Portal de l’Àngel, al centre històric de la ciutat. Una aposta que responia a la voluntat d’oferir cosmètics orgànics i naturals, per al cabell, el cos i la cara, a preus competitius, per oferir un producte que era difícil de trobar a la ciutat.

Uns mesos després, a finals del mateix any, obria la segona botiga de la marca a l’avinguda Diagonal número 472, molt a prop de Via Augusta i dels eixos comercials de Passeig de Gràcia i Rambla Catalunya. Un espai que visitem aquest mes per conèixer millor aquesta marca, els seus productes i concepte de botiga, comú a totes les ciutats on està present, com ara Moscou, Sant Petersburg, Copenhagen, Londres, París, Tòquio o Hong Kong.

Centrant-nos en la marca, Natura Siberica és una companyia d’origen rus, basada en l’elaboració de cosmètics a partir d’herbes i plantes silvestres recol·lectades de forma manual a la Sibèria. Una regió amb una naturalesa verge i silvestre, en la que les herbes i les plantes per sobreviure a les condicions extremes de l’hàbitat, com per exemple el clima o el terreny, sintetitzen uns forts ingredients actius, amb extraordinàries propietats antioxidants, que posteriorment s’utilitzen per a crear les línies cosmètiques de la marca. Pel que fa a la recol·lecta manual, amb aquesta s’aconsegueix respectar els cicles naturals de creixement de plantes i herbes, a la vegada que donar suport a les petites tribus siberianes i les seves comunitats, que col·laboren en aquesta recol·lecció.

Tots aquests aspectes han contribuït a que Natura Siberica sigui la primera marca russa de cosmètica orgànica. A més a més, els seus productes compleixen les normes europees de cosmètics ecològics de qualitat i han estat certificats per estàndards com ICEA, ECOCERT, COSMOS STANDARD o BDIH.

Pel que fa al concepte de botiga, aquest està dissenyat amb línies simples i elegants, en el que predomina el negre i la fusta, evocant-nos així el origen natural de la marca. En relació als productes, aquests es troben exposats en funció de la seva utilitat, com per exemple, per al cabell, la pell o la cura facial. Tot i que tots els productes són unisex, també disposen de línies específiques per a home i infantil.

Un altre aspecte a destacar, és la comunicació al punt de venda. Cartells informatius que acompanyen al client durant el procés de compra per destacar les propietats de les diferents plantes, baies o flors, que s’utilitzen en les diferents línies cosmètiques. Molt visual és també el gran mural que es troba al final de la botiga, que ens trasllada la riquesa i varietat d’herbes i plantes a la regió de la Siberia i la seva forma de recol·lecció.

Una tasca informativa que continua amb l’atenció i assessorament del personal de venta, per oferir els productes que millor s’adapten a les seves necessitats de cada client.

Si vols saber més sobre la marca, els seus productes, les característiques de les plantes que utilitzen o com diferenciar els segells de certificació orgànica i natural, pots assistir a les xerrades gratuïtes que organitzen mensualment a la botiga i t’ho explicaran.

Barcelona

Gràcia

Avinguda Diagonal, 472

Tel.:933284480

http://www.naturasibericatiendas.es

Serveis de Barcelona és moda

eCommerce

Obre el teu negoci a la xarxa   La teva botiga online les 24 hores del dia. Permet que els teus clients accedeixin fàcilment als teus productes amb un catàleg online actualitzat

[llegir més...]

Suport a l’emprenedoria

Ets una persona emprenedora? Estàs pensant en crear la teva empresa?

[llegir més...]

Client Misteriós

Avalua el nivell d'atenció, tracte i presència que ofereix el personal de venda del teu comerç o servei als clients.   Utilitzat per empreses i companyies capdavanteres

[llegir més...]