La botiga del mes

Juliol2019

Nuovum, peces de dissenyadors locals per a consumidors curiosos

La història d’aquesta concept store va començar al món online el 2013, per posteriorment prendre forma en un espai físic, al carrer Pintor Fortuny número 30, al barri del Raval, on el client pogués tocar i provar el producte.

Un punt de venta que des de la seva obertura va destacar per la forma original d’exposar-lo, en un panell de cel·les hexagonals, inspirat en un rusc d’abelles. Una metàfora que evoca la comunitat de dissenyadors independents i locals per la que aposta la botiga, que com les abelles, han de col·laborar per tal de sobreviure. Un concepte que identifica Nuovum i que s’ha traslladat a les botigues que va obrir posteriorment, al barri del Born el 2017, al carrer Bòria número 23 i, recentment, al carrer Elisabets número 20.

Aquest mes visitem aquesta última botiga que acaba d’inaugurar-se al barri del Raval, molt propera a la primera, en un carrer transitat tant per locals com turistes, que visiten punts d’interès com el Museu d’Art Contemporani de Barcelona (MACBA) o el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB). Un carrer en el que en els darrers anys també s’hi han ubicat conceptes vinculats amb el disseny i la moda com l’hotel Casa Camper Barcelona, la botiga de sabates de la mateixa marca, la d’inspiració mediterrània Med winds o la de samarretes de disseny Typographia.

Un espai que es diferencia de les altres botigues Nuovum pel predomini del color blanc, el que contribueix a destacar el producte; així com per una aplicació més subtil de les cel·les hexagonals que evoquen el rusc d’abelles. Expositor que en el moment de la visita s’hi trobaven exposats objectes de decoració de cases emblemàtiques com Lladó o BD Barcelona Design, les ulleres de sol de la marca Kaleos o les joies fetes a mà a la ciutat i inspirades en Andalusia de Cristina Junquero.

Una selecció adreçada a un consumidor curiós, que busca un producte exclusiu i de disseny, molts cops únic o d’edició limitada, al que s’interpel·la en la pròpia botiga amb rètol lluminós en el que se li pregunta: Are you curious?.

Una filosofia, la de la cerca contínua de la novetat, que ha portat a Nuovum a crear la seva pròpia marca de bosses de mà fabricada artesanalment a Barcelona en col·laboració amb artesans i dissenyadors. Entre els models disponibles, el Nuo Bag, dissenyat per BET Barcelona per a Nuovum i personalitzable, que invita el consumidor a ser part activa del procés creatiu triant el model de capsa, solapa o tira que millor s’adaptin a les seves necessitats. Opcions que es renoven amb originals propostes com la de l’artesana de tapissos, Casa Chinchilla, de gran colorit. Entre altres models de la firma, l’Hex Bag, inspirat en l’hexàgon característic de Nuovum o el Candy Sac, compacte i ajustable, ambdós disponibles en diferents colors.

Completen la proposta de complements, les bosses de mà d’altres firmes artesanes de Barcelona com Sandra Freckled o Fahrenheit; així com les joies de Project Bon, Après Ski i Sew a Song. Entre altres accessoris i objectes, alguns d’inspiració mediterrània, com els ventalls i mocadors estampats d’Agustina Studio o els gerros de paper i safates de ceràmica d’Octaevo Barcelona.

Una botiga que amb un aparador format de columnes hexagonals en les que s’hi destaquen objectes artístics i locals, com els hipopòtams d’Octaevo Barcelona o els mòbils decoratius de Volta, ens avança la singularitat i exclusivitat de la seva proposta per amants del disseny i l’artesania.

Barcelona

Ciutat Vella

Elisabets, 20

https://nuovum.com/

Serveis de Barcelona és moda

Botiga a Internet

Una solució per crear i gestionar de forma àgil i flexible la teva botiga online.

[llegir més...]

Suport a l’emprenedoria

Ets una persona emprenedora? Estàs pensant en crear la teva empresa?

[llegir més...]

Client Misteriós

Avalua el nivell d'atenció, tracte i presència que ofereix el personal de venda del teu comerç o servei als clients.   Utilitzat per empreses i companyies capdavanteres

[llegir més...]