Actualitat > esdeveniments RSS

Els assistents als tallers formatius de la Cambra de Comerç valoren positivament la informació rebuda a les sessions i els experts que les imparteixen

[llegir més…]

Tres emprenedores expliquen en una taula rodona organitzada per la Cambra de Comerç de Barcelona la seva experiència a l’hora de tirar endavant el seu projecte empresarial

[llegir més…]

Les entitats del districte porten a terme iniciatives per potenciar i posar en valor el comerç de proximitat i els establiments d’oci i restauració de la seva àrea d’influència

[llegir més…]

Barcelona va acollir el passat dijous 26 de setembre la quarta parada del 'càsting' presencial per a la tercera edició de 'Maestros de la costura'.

[llegir més…]

Agenda

NOV

27

5è Summit de Barcelona ObertaEn aquesta cinquena edició del Summit de Barcelona Oberta volem aprofundir i alhora reivindicar les potencialitats de la nostra ciutat, per tal de contribuir a construir el posicionament de ciutat turística que volem i que convé a la nostra societat.

Amb la moderació d'Enric Sierra (La Vanguardia), donarem veu a personalitats de diferents sectors d'activitat clau per a la promoció de Barcelona, per a què, a partir de la seva experiència, puguem evidenciar les oportunitats que tenim com a ciutat i a partir d'aquí, reflexionar conjuntament sobre els elements de millora que hem de potenciar per a situar Barcelona com a destí turístic-comercial a escala internacional.

DES

13

8ª edició del Design Market BarcelonaLa 8ª edició del Design Market Barcelona tindrà lloc els dies 13, 14 i 15 de desembre al Disseny Hub Barcelona, ​​seu de FAD i centre de referència del disseny a la ciutat.

El Design Market és el mercat de dissenyadors independents que el FAD organitza cada Nadal. Congregant prop de 10.000 assistents per edició, després de vuit anys consecutius aquest mercat s’ha convertit en una cita imprescindible per als amants del bon disseny, tant per la curada selecció dels seus expositors com pel seu entorn privilegiat, el Disseny Hub Barcelona.

Amb un total de 102 expositors, al Design Market Barcelona es podrà trobar una àmplia selecció de productes: objectes per a la llar i la persona, moda i complements, joieria contemporània, artesania, publicacions, elements gràfics, il·lustració, mobiliari, il·luminació i obres d’art de sèrie limitada, entre d’altres.

Entre la selecció d'aquest any destaquen les obres d'art de Thread Portraits i Visual Blanche (Helena Basagañas), els pastissos creatius de Bollo cakery i els objectes de ceràmica de Listening cups; les bosses de pell de Nuovum i els divertits mocadors estampats de Cruz Ugarte; les obres gràfiques de Delia Ruiz Malo i mr.tioda; els mobles de Nuuat i Modo Barcelona; les calcetes menstruals de Cocoro i la roba de Ikigai Knit Studio i The Shearline; els objectes de regal de PutosModernosOlabàaManual Thinking i Maurizio Capannesi; i les joies de Cristina Junquero i Die Motte Jewelry.

DES

14

Pause Fashion Hub #10 Barcelona

Aquest desembre, PAUSE FASHION HUB presenta la seva última edició a Barcelona: una selecció de dissenys sostenibles amb qualitat Premium, de marques locals i internacionals, que arriben per a construir un escenari disruptiu del slow fashion, immersos en una atmosfera artística.

Per a la seva desena edició, PAUSE s'ha associat a dues marques locals, FRAMED GANG, botiga d'ulleres de luxe i FASHION DESIGN THINKING, agència de Branding especialitzat en Moda.

La seva missió; posicionar Barcelona com la Capital del disseny sostenible. Combinant esforços entre partners, han desenvolupat dues propostes integrades; un Symposium i un Pop Up d'avantguarda.

El que va començar com una passió compartida per la moda sostenible, es va convertir ràpidament en una experiència en constant moviment, viatjant per tot el món. Del 14 al 22 de desembre, PAUSE FASHION HUB # 10 estarà a la capital del disseny de Catalunya, Barcelona. Sota el lema "PAUSAR. REPENSAR. MIRAR MILLOR", convida a tots a prendre un moment i reflexionar sobre la forma en què consumim com a societat.

L'experiència PAUSE s'inicia el 14 de desembre, amb un Symposium "COM FER CRÉIXER EL TEU NEGOCI DE MODA I EXPANDIR-LO A NIVELL INTERNACIONAL".

El propòsit és ajudar a marques sostenibles a diferenciar-se en un mercat tan saturat, aconseguir la valoració i el reconeixement que es mereixen. El Symposium reuneix un grup d'excel·lents professionals del territori nacional i internacional, experts en assessorar i capacitar marques, que brindaran eines i metodologies per a ser aplicades en les estratègies.

PAUSE FASHION HUB # 10 Barcelona serà una veritable revelació, on es podrà explorar noves perspectives de la indústria Slow. La possibilitat de crear el teu vestuari sostenible, descobrir marques de moda Premium, emocionants històries i connectar-te amb creatius apassionats i experts de la indústria.

Per a més informació cliqueu aquí.

L'entrevista del mes

“Ika és una fusió d’ideals de consum responsable, disseny de moda i art”

Dominika Niczyporuk, dissenyadora i directora creativa d’Ika

[llegir més...] [veure totes les entrevistes]

Serveis de Barcelona és moda

Botiga a Internet

Una solució per crear i gestionar de forma àgil i flexible la teva botiga online.

[llegir més...]

Suport a l’emprenedoria

Ets una persona emprenedora? Estàs pensant en crear la teva empresa?

[llegir més...]

Client Misteriós

Avalua el nivell d'atenció, tracte i presència que ofereix el personal de venda del teu comerç o servei als clients.   Utilitzat per empreses i companyies capdavanteres

[llegir més...]