Actualitat > formacio RSS

Passos a seguir per iniciar-se –i triomfar– en el món digital [llegir més…]

Xavier Rivera, expert en màrqueting digital, explica la importància de tenir presència a les xarxes socials i dona recomanacions de com vendre per internet [llegir més…]

Tenir nocions bàsiques de finances i comptabilitat és clau per a la supervivència i l’èxit de qualsevol empresa per petita que sigui. Aquí t’oferim els 10 consells més importants. [llegir més…]

La professió d’aparadorista està en auge perquè els comerços són cada vegada més conscients de la importància de l’aparador en la seva estratègia global. [llegir més…]

Agenda

NOV

20

5th Mediterranean Textile Forum

Mediterranean Fashion Revolution

Com està afectant la quarta revolució industrial a la indústria de la moda mediterrània?

La incorporació de la fabricació sostenible, incloent-hi tecnologies de fabricació digital, impressió en 3-D i noves tècniques de disseny computacional, ja és una realitat. El tèxtil mediterrani també ha d'afrontar el tema de la dignitat humana a les cadenes de subministrament, destacant l'evolució dels drets, normes i estàndards dels treballadors i revelant les principals tecnologies de seguiment.

L'Associació de Cambres de Comerç i Indústria de la Mediterrània (ASCAME) realitza aquest fòrum amb Unió Mediterrània de Confederacions Empresarials (BUSINESSMED), una plataforma privilegiada de cooperació multilateral que vetlla per a la promoció del diàleg i la integració socioeconòmica intermediterrània.

Data: 20 de novembre de 2019

Horari: 9:00 – 10:30 h

Lloc: Saló Daurat de Casa Llotja de Mar (Passeig d'Isabel II, 1, 08003 Barcelona)

Inscripció gratuïta: http://www.medaeconomicweek.org/register/

NOV

27

5è Summit de Barcelona ObertaEn aquesta cinquena edició del Summit de Barcelona Oberta volem aprofundir i alhora reivindicar les potencialitats de la nostra ciutat, per tal de contribuir a construir el posicionament de ciutat turística que volem i que convé a la nostra societat.

Amb la moderació d'Enric Sierra (La Vanguardia), donarem veu a personalitats de diferents sectors d'activitat clau per a la promoció de Barcelona, per a què, a partir de la seva experiència, puguem evidenciar les oportunitats que tenim com a ciutat i a partir d'aquí, reflexionar conjuntament sobre els elements de millora que hem de potenciar per a situar Barcelona com a destí turístic-comercial a escala internacional.

DES

14

Pause Fashion Hub #10 Barcelona

Aquest desembre, PAUSE FASHION HUB presenta la seva última edició a Barcelona: una selecció de dissenys sostenibles amb qualitat Premium, de marques locals i internacionals, que arriben per a construir un escenari disruptiu del slow fashion, immersos en una atmosfera artística.

Per a la seva desena edició, PAUSE s'ha associat a dues marques locals, FRAMED GANG, botiga d'ulleres de luxe i FASHION DESIGN THINKING, agència de Branding especialitzat en Moda.

La seva missió; posicionar Barcelona com la Capital del disseny sostenible. Combinant esforços entre partners, han desenvolupat dues propostes integrades; un Symposium i un Pop Up d'avantguarda.

El que va començar com una passió compartida per la moda sostenible, es va convertir ràpidament en una experiència en constant moviment, viatjant per tot el món. Del 14 al 22 de desembre, PAUSE FASHION HUB # 10 estarà a la capital del disseny de Catalunya, Barcelona. Sota el lema "PAUSAR. REPENSAR. MIRAR MILLOR", convida a tots a prendre un moment i reflexionar sobre la forma en què consumim com a societat.

L'experiència PAUSE s'inicia el 14 de desembre, amb un Symposium "COM FER CRÉIXER EL TEU NEGOCI DE MODA I EXPANDIR-LO A NIVELL INTERNACIONAL".

El propòsit és ajudar a marques sostenibles a diferenciar-se en un mercat tan saturat, aconseguir la valoració i el reconeixement que es mereixen. El Symposium reuneix un grup d'excel·lents professionals del territori nacional i internacional, experts en assessorar i capacitar marques, que brindaran eines i metodologies per a ser aplicades en les estratègies.

PAUSE FASHION HUB # 10 Barcelona serà una veritable revelació, on es podrà explorar noves perspectives de la indústria Slow. La possibilitat de crear el teu vestuari sostenible, descobrir marques de moda Premium, emocionants històries i connectar-te amb creatius apassionats i experts de la indústria.

Per a més informació cliqueu aquí.

L'entrevista del mes

“La moda ens ha permès fer visible el valor patrimonial del barri del Rec”

Marina Iglesias, cofundadora de Rec.0

[llegir més...] [veure totes les entrevistes]

Serveis de Barcelona és moda

Botiga a Internet

Una solució per crear i gestionar de forma àgil i flexible la teva botiga online.

[llegir més...]

Suport a l’emprenedoria

Ets una persona emprenedora? Estàs pensant en crear la teva empresa?

[llegir més...]

Client Misteriós

Avalua el nivell d'atenció, tracte i presència que ofereix el personal de venda del teu comerç o servei als clients.   Utilitzat per empreses i companyies capdavanteres

[llegir més...]