Actualitat > premis-barcelona-es-moda-2 RSS

Ahir a la nit la Cambra de Comerç de Barcelona va lliurar la 5a edició del Premi “Barcelona és moda”, en el transcurs d’una gala que va tenir lloc al Roca Barcelona Gallery de Barcelona. [llegir més…]

Agenda

NOV

20

5th Mediterranean Textile Forum

Mediterranean Fashion Revolution

Com està afectant la quarta revolució industrial a la indústria de la moda mediterrània?

La incorporació de la fabricació sostenible, incloent-hi tecnologies de fabricació digital, impressió en 3-D i noves tècniques de disseny computacional, ja és una realitat. El tèxtil mediterrani també ha d'afrontar el tema de la dignitat humana a les cadenes de subministrament, destacant l'evolució dels drets, normes i estàndards dels treballadors i revelant les principals tecnologies de seguiment.

L'Associació de Cambres de Comerç i Indústria de la Mediterrània (ASCAME) realitza aquest fòrum amb Unió Mediterrània de Confederacions Empresarials (BUSINESSMED), una plataforma privilegiada de cooperació multilateral que vetlla per a la promoció del diàleg i la integració socioeconòmica intermediterrània.

Data: 20 de novembre de 2019

Horari: 9:00 – 10:30 h

Lloc: Saló Daurat de Casa Llotja de Mar (Passeig d'Isabel II, 1, 08003 Barcelona)

Inscripció gratuïta: http://www.medaeconomicweek.org/register/

NOV

27

5è Summit de Barcelona ObertaEn aquesta cinquena edició del Summit de Barcelona Oberta volem aprofundir i alhora reivindicar les potencialitats de la nostra ciutat, per tal de contribuir a construir el posicionament de ciutat turística que volem i que convé a la nostra societat.

Amb la moderació d'Enric Sierra (La Vanguardia), donarem veu a personalitats de diferents sectors d'activitat clau per a la promoció de Barcelona, per a què, a partir de la seva experiència, puguem evidenciar les oportunitats que tenim com a ciutat i a partir d'aquí, reflexionar conjuntament sobre els elements de millora que hem de potenciar per a situar Barcelona com a destí turístic-comercial a escala internacional.

GEN

05

Exposició “Vestits de pel·lícula”

Fins el 5 de gener de 2020, coincidint que aquest any el tema de la Fira Modernista de Terrassa és el cinema, el Museu Tèxtil de la ciutat exhibirà l’exposició “Vestits de pel·lícula”.

Una mostra a la que es podran veure peces originals que formen part del fons del museu i que serveixen d’inspiració per als figurinistes, creacions de dissenyadors de vestuari per a produccions d’època i, finalment, vestits realitzats per participants en la Fira Modernista de Terrassa, que estan inspirats en pel·lícules i sèries.

Més informació

L'entrevista del mes

“La moda ens ha permès fer visible el valor patrimonial del barri del Rec”

Marina Iglesias, cofundadora de Rec.0

[llegir més...] [veure totes les entrevistes]

Serveis de Barcelona és moda

Botiga a Internet

Una solució per crear i gestionar de forma àgil i flexible la teva botiga online.

[llegir més...]

Suport a l’emprenedoria

Ets una persona emprenedora? Estàs pensant en crear la teva empresa?

[llegir més...]

Client Misteriós

Avalua el nivell d'atenció, tracte i presència que ofereix el personal de venda del teu comerç o servei als clients.   Utilitzat per empreses i companyies capdavanteres

[llegir més...]