Actualitat > premis-barcelona-es-moda-2 RSS

Ahir a la nit la Cambra de Comerç de Barcelona va lliurar la 5a edició del Premi “Barcelona és moda”, en el transcurs d’una gala que va tenir lloc al Roca Barcelona Gallery de Barcelona. [llegir més…]

Agenda

FEB

18

Emprendre amb èxit 2019

Tens una idea de negoci i vols començar a materialitzar-la? Del 18 al 22 de febrer tindrà lloc el curs gratuït, Emprendre amb èxit, impartit per l’associació de Seniors SECOT.

Una formació adreçada a emprenedors que volen consolidar o posar en marxa un projecte empresarial i avançar cap a la creació de la seva empresa.

Més informació

MAR

03

Exposició “Modus. A la manera de España”

Fins el 3 de març, a la Sala Canal Isabel II de la Comunitat de Madrid es podrà visitar la exposició “Modus. A la manera de España”. Un recorregut per la historia de la moda espanyola, des de el segle XIX fins a l’actualitat, que té com a eixos temàtics el vestit de cort, els regionalismes, el món andalús i l’àmbit religiós.

Entre les peces de l’exposició, es troben creacions de dissenyadors com Mariano Fortuny, Cristóbal Balenciaga, Manuel Pertegaz, Jesús del Pozo, Paco Rabanne, Sybilla, Ana Locking o Palomo Spain.

Més informació

MAR

05

Diagnosi financera per al comerç (1a edició). Març 2019

Del 5 al 29 de març s’impartirà el curs online de 12 hores: Diagnosi financera per al comerç (1a edició). L’objectiu és oferir als empresaris i empresàries del sector comerç una auto-diagnosi que els permeti fer una fotografia ràpida de l’estat del seu negoci, des del punt de vista economicofinancer.

Més informació

L'entrevista del mes

Volem que les muntanyes estiguin plenes de gent feliç

Jordi Cumelles, responsable de Vèrtic Outdoor

[llegir més...] [veure totes les entrevistes]

Serveis de Barcelona és moda

eCommerce

Obre el teu negoci a la xarxa   La teva botiga online les 24 hores del dia. Permet que els teus clients accedeixin fàcilment als teus productes amb un catàleg online actualitzat

[llegir més...]

Suport a l’emprenedoria

Ets una persona emprenedora? Estàs pensant en crear la teva empresa?

[llegir més...]

Client Misteriós

Avalua el nivell d'atenció, tracte i presència que ofereix el personal de venda del teu comerç o servei als clients.   Utilitzat per empreses i companyies capdavanteres

[llegir més...]