Premis Barcelona és moda 2007

Mango


La primera botiga Mango va obrir les seves portes al flamant Passeig de Gràcia de Barcelona l’any 1984.

L’increment del ritme d’obertures a l’exterior, així com la inauguració de botigues més grans i el perfeccionament d’un concepte propi de logística integral basat en la velocitat, han estat els elements clau del creixement de Mango en aquests darrers anys.

Aquest creixement s’ha complementat amb grans projectes per impulsar la imatge de la companyia, el darrer dels quals, ha estat l’aposta pels dissenyadors emergents a través dels premis “El Botón”, el guardó amb la major dotació econòmica atorgat en el sector de la moda a nivell mundial.

Ara, en els plans de futur de la companyia destaca l’objectiu d’assolir una implantació de 3.000 botigues arreu del món. Per tal de reconèixer la dimensió i l’expansió internacional de Mango, la Cambra de Comerç de Barcelona ha guardonat la companyia amb el premi “Barcelona és Moda”.

Creasilk


Moda, creativitat i innovació són els ingredients imprescindibles en les creacions de Míriam Ponsa.

De forma totalment manual i autodidacta, Míriam Ponsa, utilitza tècniques pictòriques com el “marbling” i el “dripping” i les aplica a la roba. Així, defineix una manera d’entendre la moda com una art plàstica més.

Actualment, el Museu Tèxtil i de la Indumentària de Barcelona exposa peces de roba de la col·lecció Míriam Ponsa. Uns dissenys que també es poden adquirir a la primera botiga pròpia que la dissenyadora va obrir al barri del Born de Barcelona al 2006. Des d’allà, s’exposen unes creacions, que Ponsa defineix com independents i que atreuen principalment el públic internacional.

En aquest sentit, la Cambra de Comerç de Barcelona ha escollit Creasilk com a guanyadora del premi “Barcelona és Moda” a l’empresa emergent. Un guardó que reconeix el treball i el projecte empresarial de Míriam Ponsa.

José Castro

Al Royal College of Art de Londres va desenvolupar treballs per a grans firmes com ara Dolce&Gabbana, Alexander McQueen o Givenchy. A l’experiència anglesa, li van seguir les primeres col·laboracions ja a Barcelona, fins que l’any 2001 va començar a treballar per a Miró Jeans. Després va venir Desigual. La marca de roba jove va fitxar Castro per desenvolupar noves i atrevides propostes el 2004. Avui el dissenyador gallec continua treballant per a aquesta firma, mentre que paral·lelament impulsa la seva pròpia línia de roba.

Un projecte que creix dia rere dia i que ha rebut el reconeixement de la Fédération Française de la Couture que ja ha convidat el dissenyador, en dues ocasions, a desfilar durant la setmana de la moda de París. Als diversos guardons que ha rebut el treball de José Castro, la Cambra de Comerç de Barcelona ha volgut ara sumar-hi el premi “Barcelona és Moda” al professional. D’aquesta forma, es vol posar en relleu, una vegada més, la qualitat del disseny de Castro.

(Imatge: Crèdit Nico)

Diamond Oscar Spa-Hollywood de Natura Bissé


Natura Bissé és una empresa líder del sector de la cosmètica que destaca, sobretot, per la seva capacitat d’innovació. Gràcies a Diamond Cream, un producte que la família Fisas coneix com la “joia de la corona” ja que suposa el 25% de la facturació de l’empresa, Natura Bissé s’ha convertit en una de les marques favorites de moltes estrelles de Hollywood.

Tant és així que l’empresa va decidir oferir els seus primers tractaments exclusius per a les actrius de Hollywood, amb motiu del lliurament dels premis Oscar. Una iniciativa que es va consolidar al mes de febrer passat sota el nom de Diamond Oscar Spa.

Aquest projecte de l’empresa de la família Fisas, ha rebut el reconeixement de la Cambra de Comerç de Barcelona a través del premi “Barcelona és Moda” a la iniciativa empresarial. Un guardó que la corporació concedeix per la capacitat innovadora de la companyia en crear una gran campanya publicitària capaç d’interrelacionar els seus productes amb el món del luxe i el glamour de Hollywood, així com d’implicar als diferents sectors empresarials vinculats al món de la moda.

Serveis de Barcelona és moda

Botiga a Internet

Una solució per crear i gestionar de forma àgil i flexible la teva botiga online.

[llegir més...]

Suport a l’emprenedoria

Ets una persona emprenedora? Estàs pensant en crear la teva empresa?

[llegir més...]

Client Misteriós

Avalua el nivell d'atenció, tracte i presència que ofereix el personal de venda del teu comerç o servei als clients.   Utilitzat per empreses i companyies capdavanteres

[llegir més...]